بررسی تاثیر آللوپاتیک عصاره آبی جلبک دونالیلا سالینا بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی علف هرز چاودار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر آللوپاتیک عصاره آبی جلبک دونالیلا سالینا بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی علف هرز چاودار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر آللوپاتیک عصاره آبی جلبک دونالیلا سالینا بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی علف هرز چاودار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر آللوپاتیک عصاره آبی جلبک دونالیلا سالینا بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی علف هرز چاودار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر آللوپاتیک عصاره آبی جلبک دونالیلا سالینا بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی علف هرز چاودار :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

یکی از روش های اصلی مبارزه با علف های هرز استفاده از علف کش هایی است که امروزه گسترش زیادی یافته است. با توجه به هزینه زیاد مصرف سم ها و همچنین اثرات مخرب زیست محیطی آن پژوهشگران درتلاش به منظور یافتن عصاره های طبیعی برای کنترل علف های هرز هستند. به همین منظور در این پژوهش تاثیر آللوپاتی جلبک دونالیلا سالینا تحت تاثیر میدان مغناطیسی بر علف هرز چاودار مورد بررسی قرار گرفت.در این تحقیق جلبک دونالیلا سالینا در محیط کشت جانسون کشت داده شد و سپس تحت تاثیر میدان مغناطیسی ۳۰۰ گاوس در سه زمان متفاوت ۱۰، ۱۵ و ۲۰ دقیقه در سه تکرار قرار داده شد. پس از صاف کردن و خشک کردن آن پودری تهیه کردیم و از پودر حاصله عصاره آبی گرفته واز آن سه غلظت ۰/۰۵، ۰/۰۲۵، ۰/۰۱۲۵ گرم بر لیتر تهیه شد. سپس بذر چاودار با محلول های تهیه شده به مدت ۱۰ روز آب پاشی شد. حاصل از این تحقیق نشان داد که جلبک دونالیلا سالینا تحت میدان مغناطیسی تاثیری بر درصد جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه در گیاه چاودار نداشت و بر روی سایر فاکتور های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی از جمله رنگیزه های فتوسنتزی (کلروفیلa، b، کلروفیل کل، آنتوسیانین و کارتنویید)، آنزیم های آنتی اکسیدانی(پراکسیداز و کاتالاز) و پروتیین کل در سطح یک درصد معنی دار بود. به طوری که میزان رنگدانه های فتوسنتزی در گیاه چاودار کاهش یافته و کمترین میزان پروتیین کل در زمان ۲۰ دقیقه با غلظت ۰/۰۲۵، پراکسیداز در زمان ۲۰ دقیقه با غلظت ۰/۰۵ و کاتالاز در زمان ۱۵ دقیقه با غلظت ۰/۰۵ مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.