مقایسه و بررسی تولید سلولز باکتریایی در محیط ملاس و هسترین-شرام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه و بررسی تولید سلولز باکتریایی در محیط ملاس و هسترین-شرام دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه و بررسی تولید سلولز باکتریایی در محیط ملاس و هسترین-شرام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه و بررسی تولید سلولز باکتریایی در محیط ملاس و هسترین-شرام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه و بررسی تولید سلولز باکتریایی در محیط ملاس و هسترین-شرام :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

به منظور کاهش هزینه تولید سلولز باکتریایی، تولید این محصول توسط باکتری گلوکونواستوباکتر زایلینوس با استفاده از ملاس به عنوان منبع کربن مورد بررسی قرار گرفت. به منظور بهبود تولید سلولز باکتریایی، ملاس مورد تیمار H2SO4 -حرارتی قرار گرفت. حداکثر میزانتولید سلولز باکتریایی توسط ملاس تیمار شده تا ۷۰ درصد نسبت به ملاس تیمار نشده افزایش یافت. زمانی که غلظت اولیه قند موجود در ملاس تیمار شده از ۲۰ تا l/g 40 تغییر یافت، بالاترین راندمان تولید سلولز باکتریایی (l/g 56/4 (در غلظت قند l/g 20 مشاهده شد. این مقدار تقریبا ۵/۱ برابر بیشتر از راندمان به دست آمده در محیط استاندارد هسترین- شرام بود. این نتایج نشان میدهد که ملاس میتواند به عنوان سوبسترای ارزان قیمت برای تولید سلولز باکتریایی توسط باکتری گلوکونواستوباکتر زایلینوس مورد استفاده قرار گیرد و در نتیجه منجر به کاهش هزینههای تولید گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.