مقایسه روشPCR و گسترش مستقیم در تشخیص سارکوسیست در گوشت گوسفندان کشتاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه روشPCR و گسترش مستقیم در تشخیص سارکوسیست در گوشت گوسفندان کشتاری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه روشPCR و گسترش مستقیم در تشخیص سارکوسیست در گوشت گوسفندان کشتاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه روشPCR و گسترش مستقیم در تشخیص سارکوسیست در گوشت گوسفندان کشتاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه روشPCR و گسترش مستقیم در تشخیص سارکوسیست در گوشت گوسفندان کشتاری :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

طبقه بندی شده است و تاکنون ۱۲۳ گونه ۳ و رده ایزوسپورا ۲ یک نوع تک یاخته است که در شاخه آپی کمپلکسا ۱ سارکوسیستیس از این انگل و میزبان های آن شناسایی و گزارش شده است. سارکوسیستیس از انگل های مهم نشخوارکنندگان اصلی در سراسر دنیا است. این تک یاخته یک انگل داخل سلولی اجباری مربوط به شاخه آپی کمپلکسا می باشد که تعداد وسیعی از حیوانات اهلی و انسان را آلودهمی کند. آلودگی ها در گوشت گوسفند توسط گونه های سارکوسیتس ژیگانته آ. سارکوسیتیس تنلا و سارکوسیتیس آریتی کنیس و سارکوسیتیس مدوزیفورمیس ایجاد می شود و در عضلات اسکلتی و دیافراگم و مری ایجاد کیست کرده و به میزبان واسط و نهایی منتقلشده و بیماری زایی ایجاد می کند. لذا تشخیص به موقع کیست های ماکرو و میکرو در کشتارگاه و بازرسی چشمی اهمیت زیادی دارد. این مطالعه جهت تعیین میزان آلودگی در گوشت گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه های استان تهران به روش چشمی و میکروسکوپی و تایید آن با روش PCR صورت گرفته است. نتایج نشان می دهد از مجموع ۳۰۰ نمونه کشتار شده ۹۵ نمونه (۶/۳۱ (%در روش گسترش مستقیم آلوده است. تفاوت معنی داری در آلودگی بین دو جنس وجود ندارد و درصد آلودگی در دیافراگم و مری بیشتر و در قلب از همهکم تر است. از تعداد ۹۵ نمونه آلوده ۸۵ نمونه در PCR مثبت و باندی معادل ۹۶۴ bp تشکیل داده بودند. اگرچه آلودگی سارکوسیستیس در گوشت گوسفند به اندازه ی گوشت گاو از نظر انتقال به انسان حایز اهمیت نیست و هنوز بیماری زایی آن در انسان ثابت نشده است اما وجود کیست سارکوسیست در عضلات از ارزش غذایی آن می کاهد و لذا تشخیص این کیست ها به ویژه کیست های میکرو اهمیت زیادی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.