مقاله سیری در اوضاع اقتصادی خراسان بزرگ در عهد تیموری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سیری در اوضاع اقتصادی خراسان بزرگ در عهد تیموری دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سیری در اوضاع اقتصادی خراسان بزرگ در عهد تیموری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیری در اوضاع اقتصادی خراسان بزرگ در عهد تیموری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سیری در اوضاع اقتصادی خراسان بزرگ در عهد تیموری :

مقاله سیری در اوضاع اقتصادی خراسان بزرگ در عهد تیموری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۶ در تاریخ از صفحه ۶۱ تا ۸۴ منتشر شده است.
نام: سیری در اوضاع اقتصادی خراسان بزرگ در عهد تیموری
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله امیرتیمور
مقاله شاهرخ
مقاله خراسان
مقاله ماوراالنهر
مقاله سمرقند
مقاله نیشابور
مقاله هرات
مقاله بلخ
مقاله آبیاری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امیرتیمور گورکانی موفق شد از سال ۷۷۱ تا ۸۰۷ ق یک امپراتوری قدرتمندی بنا کند که مرکز آن سمرقند بود. وی موفق شد طی ۳۶ سال به جنگ های اشرافیت زمین دار ـ نظامی غارتگر و استثمارگر در ایران خاتمه دهد. امپراتوری تیمور از هندوستان تا دریای مدیترانه و از مسکو و اردوی زرین تا خلیج فارس را در برمی گرفت. هرچند این امپراتوری بیش از ۳۶ سال دوام نیاورد و تنها قائم به شخص تیمور بود، اما شاهرخ تنها جانشین شایسته وی توانست بخش اعظم این امپراتوری را به مدت ۴۳ سال حفظ و حراست کند. تراکم ثروتی که تیمور در سمرقند فراهم ساخت، فروکش کردن جنگ های خانگی در ایران، برقراری امنیت در سراسر ایران در دوران تیمور و شاهرخ موجب شد تا راههای تجاری امن و آسوده گردد. اعطای زمین های بزرگ به شاهزادگان و امرای تابع و دست نشانده موجب شد تا اراضی زراعی و روستاها یک بار دیگر تحت نظارت مالکان به تولید محصولات زراعی مبادرت کنند، شهرها خصوصا در خراسان بزرگ مجددا عمارت و آباد شدند و کارهای بزرگی در زمینه آبیاری صورت پذیرفت. تیموریان توانستند بعد از فاجعه یورش مغولان به خراسان دورانی از ثبات اقتصادی، رونق و رفاه و پیشرفت اقتصادی را برای این ایالت پهناور و زرخیز ایران فراهم سازند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.