مروری برتولید وبهینه سازی آنزیم آلفا آمیلاز مورد استفاده در هیدرولیز نشاسته برای تولید شربت ذرت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری برتولید وبهینه سازی آنزیم آلفا آمیلاز مورد استفاده در هیدرولیز نشاسته برای تولید شربت ذرت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری برتولید وبهینه سازی آنزیم آلفا آمیلاز مورد استفاده در هیدرولیز نشاسته برای تولید شربت ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری برتولید وبهینه سازی آنزیم آلفا آمیلاز مورد استفاده در هیدرولیز نشاسته برای تولید شربت ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری برتولید وبهینه سازی آنزیم آلفا آمیلاز مورد استفاده در هیدرولیز نشاسته برای تولید شربت ذرت :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

شربت ذرت یا شربت گلوکز یک شیرین کننده مایع و طبیعی میباشد که ازهیدرولیز نشاسته ذرت تولید میشود،شیرین کنندگی این شربت نسبت به شکر کمتر میباشد همچنین این شربت از ویسکوزیته بالاییبرخوردار میباشد.با توجه به محدودیت کشت نیشکر و چغندر قند در جهان و نوسانات زیاد قیمت شکر و همچنین مضرات آن تمایل به مصرف این شیرین کننده ها افزایش یافته است آمیلازها از مهمترین آنزیمهای مورد استفاده در صنعت هستند. این آنزیم ها مولکول های نشاسته را به پلیمرهای کوچکتر که از واحدهای گلوکز تشکیل شده اند هیدرولیز می کنند. رایج ترین و مهمترین شکل آمیلازهای صنعتی، آلفاآمیلازها می باشند که از منابع مختلفی مانند گیاهان، حیوانات و میکروارگانیسم ها مشتق می شوند. آلفاآمیلازها میکروبی عمدتا از منابع قارچی و باکتریایی هستند و در بخش های مختلف صنعتی مانند صنایعغذایی، نساجی، کاغذ و شویند کاربرد دارند. در این مقاله مروری، برتولید و بهینه سازی آنزیم آلفا آمیلاز مورد استفاده در هیدرولیز نشاسته و تولید شربت ذرتانجام شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.