مروری بر نقش و استفاده از هیدروکلوییدها در صنعت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر نقش و استفاده از هیدروکلوییدها در صنعت غذا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر نقش و استفاده از هیدروکلوییدها در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر نقش و استفاده از هیدروکلوییدها در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر نقش و استفاده از هیدروکلوییدها در صنعت غذا :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

قرن ها است که از هیدروکلوییدها با منشاء گیاهی و حیوانی، به عنوان تثبیت کننده در تولید محصولات غذایی استفاده می شود. و این موضوع در زمان انجام آزمایشات تجربی در مورد تعیین ضخامت سس های آردی یا نشاسته ای آغاز شد. برایاستفاده صحیح و منطقی از تثبیت کننده ها در محصولات و صنایع غذایی امروزی، لازم است تا علاوه بر تکیه بر دانش تجربی، به صورت سیستماتیک به خواص و علم مواد نیز اشراف داشته باشیم. هیدروکلوییدهای غذایی پلیمرهایی آبدوست با وزن مولکولی بالا هستند که به عنوان ترکیبات عملگرا در صنایع غذایی بکار می روند. در سال های اخیر، افزایش زیادی در استفادهاز هیدروکلوییدها به ویژه در صنایع غذایی وجود داشته است. اگر چه هیدروکلوییدها اغلب در غلظت های کمتر از یک درصد مورد استفاده قرار می گیرند، ولی اثرات مهمی بر روی ویژگی های بافتی و حسی محصولات غذایی دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.