مروری بر کاربرد بخش های مختلف انار در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر کاربرد بخش های مختلف انار در صنایع غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر کاربرد بخش های مختلف انار در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر کاربرد بخش های مختلف انار در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر کاربرد بخش های مختلف انار در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

مواد زیستی موجود در انار می توانند به عنوان افزودنی طبیعی برای نگهداری و افزایش کیفیت غذا به کار برده شوند. در نتیجه به دلیل همهی این ویژگیها استفاده از ترکیبات میوه انار در صنعت مواد غذایی در حال افزایش است. خواص تغذیهای فقط بهبخش خوراکی میوهی انار محدود نمی شود. به عنوان مثال در صنعت لبنیات از عصارهی پوست انار به عنوان یک مادهی نگه دارنده طبیعی در پنیر به دلیل اثر قابلتوجه آن بر پایداری اکسیداتیو چربی ها، می توان استفاده کرد. تنوع غذایی، غنیسازی و اختلاط مواد گیاهی سرشار از مواد معدنی مانند پودر پوست انار در آماده سازی مواد غذایی، ممکن است به عنوان یک راهحل مناسب برای مشکل کمبود مواد مغذی در نظر گرفته شود. در صنایع گوشتی میوه انار می تواند بر ترکیب گوشت، نیم رخ اسیدهای چرب و پایداری اکسیداتیو گوشت موثر باشد همچنین دانهها حاوی روغن باارزش همراه با خواص تغذیهای و دارویی هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.