مروری بر تولید میکروبی ویتامین ب ۱۲ و برخی کاربردهای آن در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر تولید میکروبی ویتامین ب ۱۲ و برخی کاربردهای آن در صنایع غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر تولید میکروبی ویتامین ب ۱۲ و برخی کاربردهای آن در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر تولید میکروبی ویتامین ب ۱۲ و برخی کاربردهای آن در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر تولید میکروبی ویتامین ب ۱۲ و برخی کاربردهای آن در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

ویتامین ب ۱۲ بزرگترین و پیچیدهترین ویتامین در میان تمام ویتامینهاست. این ویتامین در طبیعت بهطور عمده به دو فرم بیولوژیکی آدنوزیلکوبالامین و متیلکوبالامین یافت میشود اما فرم تجاری این ویتامین، سیانوکوبالامین است. سیانوکوبالامین، فرم سنتتیک و پایدارویتامین است که در طبیعت یافت نمیشود و امروزه به روش تخمیر بیوسنتتیکی از محیط کشت باکتریایی استخراج و تولید میگردد. ازآنجاییکه کمبود ویتامین منجر به بیماری و یا حتی مرگ شده و کمبود ویتامین ب ۱۲ نیز باعث اختلالات خونی و عصبی می شود، لازم است تمهیداتی اندیشیده شود تا بتوان مواد غذایی پرمصرف در رژیم غذایی افراد را با ویتامین ب ۱۲ غنیسازی نمود و در حجم صنعتی تولید کرد. هدف از این مرور چشماندازی مختصر به ساختار، گونههای میکروبی مولد، جنبههای تغذیهای، تولید، استخراج و برخی کاربردهای ویتامین ب ۱۲ در صنعت غذا بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.