مروری بر باکتریهای Alicyclobacillus به عنوان عوامل فساد آبمیوه هاو غذاهای اسیدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر باکتریهای Alicyclobacillus به عنوان عوامل فساد آبمیوه هاو غذاهای اسیدی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر باکتریهای Alicyclobacillus به عنوان عوامل فساد آبمیوه هاو غذاهای اسیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر باکتریهای Alicyclobacillus به عنوان عوامل فساد آبمیوه هاو غذاهای اسیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر باکتریهای Alicyclobacillus به عنوان عوامل فساد آبمیوه هاو غذاهای اسیدی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

خانواده Alicyclobacillaceae شامل گروهی از باکتریهای گرمادوست و اسید دوست ، میله ای شکل ، غیر بیماریزا و تولید کننده اندوسپورمی باشند که بیشتر در رابطه با فساد آبمیوه ها ، نوشیدنی ها و فرآورده های اسیدی پاستوریزه شناخته شده اند. اعضاء اینخانواده باکتریهایی خاک زاد می باشند که در اثر شستشوی نامناسب میوه ها و آلودگی آنها به خاک به تجهیزات تولید کارخانجات راه مییابند . از سال ۱۹۸۴ تا کنون گزارشات متعدد ی از فساد آبمیوه ها ،نکتار ها ، چای سرد ،کنسرو گو جه فرنگی قطعه شده و فرآورده های تغلیظ شده گو جه فرنگی وجود داشته است.. از آنجا که این باکتری ها با تولید ترکیبات نامطلوب فنلی مانند گوآیاکول (Guaiacol( موجب ایجاد مزه و بوی نا مطلوبی مانند بوی دارو ومواد ضدعفونی کننده در محصول شده وباعث غیرقابل مصرف شدن آن می گردندبرای صنعت مشکل آفرین می باشند . وجود اسیدهای چرب alicyclic- در غشاء سلولی آنها باعث ایجاد پیوندهای هیدروفوب قوی و کاهش نفوذ پذیری غشاء گردیده و از دلایل مقاومت حرارتی این باکتریها به فرآیند پاستوریزاسیون می باشد. در سالهای اخیر با توجه به گزارشات متعدد از فساد توسط این باکتریها، حضور آنها تبدیل به تهدید جدی برای صنایع آبمیوه و نوشیدنی ها و غذا های اسیدی گردیده است. هدف از این مقاله بررسی و شناخت ویژگی های باکتریهای Alicyclobacillus به منظور کنترل بهترکیفیت و بهبود فرآیندهای تولید می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.