مروری بر استفاده از اسانس های گیاهی به عنوان عامل ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی در محصولات غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر استفاده از اسانس های گیاهی به عنوان عامل ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی در محصولات غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر استفاده از اسانس های گیاهی به عنوان عامل ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی در محصولات غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر استفاده از اسانس های گیاهی به عنوان عامل ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی در محصولات غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر استفاده از اسانس های گیاهی به عنوان عامل ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی در محصولات غذایی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

انسان از دیر باز از گیاهان به عنوان منبع غذایی و همچنین دارویی استفاده می نموده است. امروزه مصرف کنندگان خواهان غذاهایی با کیفیت بالا و با حداقل مراحل فرآوری هستند که بدون مواد نگهدارنده قابلیت سالم ماندن در یک مدت زمان قابلقبول را داشته باشند. این خواسته همراه با قوانین سخت موجود در مورد استفاده از نگهدارنده های سنتزی، موجب گسترش دامنه تحقیقات برای یافتن مواد طبیعی که خصوصیات آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی را دارا می باشند، شده است. خاصیتضد میکروبی اسانس ها سبب شده که در صنایع غذایی علاوه بر طعم دهندگی در محصولات غذایی، به عنوان نگهدارنده هایطبیعی مورد توجه بسیار قرار گیرند. اسانس ها علاوه بر کاربرد طعم دهندگی یکی از منابع مهم از آنتی اکسیدان ها میباشند. بنابراین با توجه به اثرات سوء آنتی اکسیدان های سنتزی بهتر است آنتی اکسیدان های طبیعی را جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.