مدلسازی سینتیکی تغییر رنگ عصاره غلیظ شده زرشک با روشهای حرارتی مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدلسازی سینتیکی تغییر رنگ عصاره غلیظ شده زرشک با روشهای حرارتی مختلف دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدلسازی سینتیکی تغییر رنگ عصاره غلیظ شده زرشک با روشهای حرارتی مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلسازی سینتیکی تغییر رنگ عصاره غلیظ شده زرشک با روشهای حرارتی مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدلسازی سینتیکی تغییر رنگ عصاره غلیظ شده زرشک با روشهای حرارتی مختلف :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

رنگ یکی از جنبه های مهم و ظاهری مواد غذایی است که بر روی قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف کننده تاثیرگذار می باشد. از سوی دیگر بسیاری از واکنش هایی که هنگام فرآیند حرارتی در مواد غذایی اتفاق می افتد، می تواند بر روی رنگ آنها موثرباشد. عصاره زرشک با بریکس اولیه ۱۰ تا غلظت نهایی در حدود بریکس ۶۰ با روش های مایکروویو ، تبخیر کننده چرخان تحت خلاء و حرارت در فشار اتمسفری تغلیظ شد. تغییرات کلی رنگ (TCD (و پارامترهای L ،a و b هانتر جهت تخمینمیزان تخریب رنگ بکار گرفته شد. مدل های سینتیکی مرتبه صفر، مرتبه یک و مرکب برای بیان تغییر در پارامترهای رنگمورد استفاده قرار گرفتند. غلظت نهایی عصاره زرشک با بریکس ۶۰ در زمان های ۳۰ ،۴۰ و ۲۲۵ دقیقه به ترتیب با استفاده از مایکروویو، تبخیر کننده چرخان تحت خلاء و حرارت تحت فشار اتمسفر به دست آمد. پارامترهای رنگ نشان می دهند کهکاهش رنگ در فرآیند تغلیظ با مایکروویو بیشتر از دو روش دیگر است. مطابق نتایج بدست آمده، انرژی مایکروویو می تواند بهطور موفقیت آمیزی برای تهیه عصاره زرشک تغلیظ شده (کنسانتره) بکار گرفته شود. همانگونه که مشاهده شد ضریب تعیین در مدل مرکب سینتیکی برای هر سه روش فرآوری مورد استفاده از مدل های دیگر بالاتر است و لذا مدل مرکب سینتیکی بهتر از مدل های سینتیکی مرتبه صفر و مرتبه یک، پارامترهای رنگ آزمایشگاهی را تشریح می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.