مدل سازی و بهینه سازی فرایند استخراج فلاونوییدهای موجود در پوستهی پسته به روش رویهی پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدل سازی و بهینه سازی فرایند استخراج فلاونوییدهای موجود در پوستهی پسته به روش رویهی پاسخ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدل سازی و بهینه سازی فرایند استخراج فلاونوییدهای موجود در پوستهی پسته به روش رویهی پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدل سازی و بهینه سازی فرایند استخراج فلاونوییدهای موجود در پوستهی پسته به روش رویهی پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدل سازی و بهینه سازی فرایند استخراج فلاونوییدهای موجود در پوستهی پسته به روش رویهی پاسخ :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

امروزه توجه مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مواد غذایی به ارزش غذایی محصولات و غذاهای فراسودمند بسیار افزایش یافته است.پوستههای پسته شامل مقادیری از ترکیبات فنولی و ترکیبات فعال زیستی میباشند که این ترکیبات به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی کهدارند باید مورد توجه قرار گیرند. از این رو در این پژوهش جهت بهینه سازی و ایجاد یک ارتباط ریاضی بین میزان استخراج و پارامترهای موثر بر فرایند استخراج، از روشرویهی پاسخ استفاده شد. مدل مناسبی با صحت و اعتبار مطلوب برای ارتباط بین میزان جذب و پارامترهای مستقل موثر شامل pH، غلظت عامل کمپلکس دهنده، حجم حلال استخراجی، حجم حلال پخشی و قدرت یونی تعیین گردید و نهایتا شرایط بهینه برای این پارامترها به ترتیب برابر ۸۹/۸ ،۲۲۰میکرولیتر، ۳۰۰میکرولیتر ، ۱ میلی لیتر و ۵/۰ مول بر لیتر می باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.