کاربرد عصاره های گیاهی در گوشت و فراورده های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد عصاره های گیاهی در گوشت و فراورده های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد عصاره های گیاهی در گوشت و فراورده های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد عصاره های گیاهی در گوشت و فراورده های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد عصاره های گیاهی در گوشت و فراورده های گوشتی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

گیاهان منبع سرشاری از مواد فعال زیستی با ارزشی هستندکه اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی آنها به اثبات رسیده است. این آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضدمیکروبی فعال به شکل عصاره از بخش های مختلف گیاه مانند برگ، ریشه، ساقه، میوه و از منابع مختلفگیاهی از قبیل هسته انگور، هسته انگور، چای سبز، پوست سیب زمینی، شنبلیله، انار، گزنه گرفته می شوند. عصاره های گیاهی با استفادهاز حلال ها و روش مختلف استخراج تهیه می گردند. در سال های اخیر به دلیل آثار مخرب و سمی آنتی اکسیدان های مصنوعی تقاضا برای آنتی اکسیدان های طبیعی افزایش یافته است. از سوی دیگر برخی میکروب های بیماری زا از قبیل اشرشیا کلی، سالمونلا، یرسینیاانتروکلی، استافیلوکوکوس اوریوس با تاثیر بر بافت گوشت موجب فساد آن می شوند. در نتیجه توجه بسیاری از تحقیقات جهت شناساییآنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی معطوف شده است. نتایج این تحقیقات نشان داده است این عصاره ها اکسیداسیون چربی و تخریب رنگدانه های گوشت را مهار کرده و در نتیجه موجب تاخیر در فاسد شدن گوشت، جلوگیری از طعم نامطلوب و تثبیت رنگ گوشت می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.