کاربرد پلاسمای سرد در فرآوری غلات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کاربرد پلاسمای سرد در فرآوری غلات دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کاربرد پلاسمای سرد در فرآوری غلات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد پلاسمای سرد در فرآوری غلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کاربرد پلاسمای سرد در فرآوری غلات :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
در میان روش های متعددی که در صنایع غذایی مورد استفاده و توجه قرار می گیرند. پلاسمای سرد تکنیکی نوین،دوست دار محیط زیست و اقتصادی است..پلاسما مجموعه ای از یون ها ،الکترون ها،اتم های خنثی،رادیکال ها و گونه های بر انگیخته است که با اعمالاختلاف ولتاژ بین دو الکترود تولید می شود. این تکنیک امروزه کاربرد فراوانی دربسیاری از شاخه های دانش و فناوری یافته است. در بینانواع پلاسما،پلاسمای سرد به علت استفاده در دمای پایین(حدود دمای اتاق)در کاربرد های بیولوژیکی وصنایع غذایی از اهمیت ویژه ایبرخوردار است. در مقاله ی حاضر به تعریف پلاسما،نحوه ی تولید، دسته بندی و قدرت ضد میکروبی آن پرداخته شده و کاربردهای آن در بهبود کیفیت آرد گندم نیز اشاره شده است. پلاسما کاربرد های مختلفی در فر آوری غلات مانند ذخیره سازی دانه ها(کنترل حشرات و میکروارگانیسم ها)،بهبود خواص آن ها، و بهبود ویژگی های آرد غلات دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.