کاربرد باکتریوفاژها در بیوکنترل پاتوژن های مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد باکتریوفاژها در بیوکنترل پاتوژن های مواد غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد باکتریوفاژها در بیوکنترل پاتوژن های مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد باکتریوفاژها در بیوکنترل پاتوژن های مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد باکتریوفاژها در بیوکنترل پاتوژن های مواد غذایی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

با افزایش میزان شیوع بیماری های منتقله از طریق غذا ، موجب شده که هرساله مرگ و میر قابل توجهی در سراسر جهان رخ دهد . بر طبق اعلام سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری ها ، عفونت های انتقال یافته از طریق غذا در اغلب کشورها پر هزینه بوده و در عیناینکه قابل پیشگیری است یکی از نگرانی های مهم به شمار میرود . با وجود افزایش آگاهی و شرایط بهداشتی در بیشتر جوامع غربی،میزان شیوع بیماری های ناشی از غذا ثابت باقی مانده ویا حتی گسترش یافته است. بنابراین نیاز به توسعه روشهای جدید برای تشخیص و کنترل این عوامل که سریع و قابل اعتماد باشند ، لازم است . باکتریوفاژها می توانند برای کنترل عوامل بیماری زا در مواد غذایی در تمام مراحل تولید به طور پیوسته از مزرعه تا سفره در زنجیره غذایی مورد استفاده قرار گیرند . قبل ازمرحله برداشت ، برای کنترل پاتوژنهای مواد غذایی ، فاژ تراپی می تواند جهت جلوگیری و کاهش فعالیت آنها استفاده شود. فاژها همچنین به عنوان عوامل بیوکنترلی در مهار پاتوژن های ناشی از مواد غذایی پس از برداشت در محصولات گوشتی تازه وغذاهای فرآوری شده استفاده می شوند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.