عوامل موثر در تشکیل اسیدهای چرب ترانس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عوامل موثر در تشکیل اسیدهای چرب ترانس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عوامل موثر در تشکیل اسیدهای چرب ترانس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل موثر در تشکیل اسیدهای چرب ترانس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عوامل موثر در تشکیل اسیدهای چرب ترانس :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

روغنهای خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع بالایی هستند که ممکن است طی فرآیندهایی مانند سرخ کردن دچار ایزومریزاسیون سیس به ترانس شوند. اسیدهای چرب ترانس، اسیدهای چرب غیر اشباع حاوی پیوند دوگانه غیرمزدوج درکنفورماسیون ترانس هستند که به عنوان یکی از عوامل ایجاد بیماریهای قلبی شناخته شدهاند. نگرانی در مورد سلامتی اسیدهای چرب ترانس از زمانی که کره و لارد با روغنهای هیدروژنه در غذاهای فرآیند شده جایگزین گردید وجود دارد. براساس تحقیقات انجام شده همه اسیدهای چرب ترانس رفتار مشابه ندارند و ویژگیهای خاص ایزومری وجود دارد. در میاناسیدهای چرب ترانس، انواع غیر مزدوج با منشا گیاهی باعث افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی میشوند در حالیکه اسیدهای چرب با منشا حیوانی و ایزومرهای مزدوج چنین نیستند.هیدروژناسیون روغنهای گیاهی غیر اشباع اصلیترین عاملایجاد اسیدهای چرب ترانس در روغن است. اشعهدهی و سرخ کردن در دماهای بالای ۲۵۰ درجه سانتیگراد نیز باعث ایزومریزاسیون سیس به تراتس میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.