عوامل موثر بر زنده مانی پروبیوتیک ها طی فرآوری و نگهداری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عوامل موثر بر زنده مانی پروبیوتیک ها طی فرآوری و نگهداری مواد غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عوامل موثر بر زنده مانی پروبیوتیک ها طی فرآوری و نگهداری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل موثر بر زنده مانی پروبیوتیک ها طی فرآوری و نگهداری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عوامل موثر بر زنده مانی پروبیوتیک ها طی فرآوری و نگهداری مواد غذایی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

غذاهای حاوی باکتری های پروبیوتیک تاثیرات سلامت بخش متفاوتی را بوجود می آورند، از جمله باعث بقاء و توازن فلور روده شده و مقاومت علیه باکتری های پاتوژن را افزایش می دهند. سطح توقعات از غذاهای عملگرای پروبیوتیک به سرعت در حال افزایش است کهناشی از آگاهی مصرف کنندگان در مورد تاثیر این غذاها بر سلامتی می باشد. گسترش این غذاها همراه با میزان کافی از پروبیوتیک ها هنگام مصرف یک چالش محسوب می شود، زیرا فاکتورهای متفاوتی در طول فرآوری و نگه داری ماده غذایی بر زندهمانی پروبیوتیک ها تاثیر گذار است. تلاش های متعددی در دهه های اخیر به منظور بهبود زنده مانی پروبیوتیک ها در محصولات غذایی متفاوت از زمان تولید تا مصرف صورت گرفته است و تاکید زیادی بر حفاظت از میکروارگانیسم ها از طریق بهره گیری از تکنیک ریزپوشانی و بهبود شرایط نگه داری شده است. از این رو در این مقاله، مروری بر غذاهای پروبیوتیک، فاکتورهای موثر بر زنده مانی آنها و تکنولوژی های مدرن استفاده شده جهت تثبیت زنده مانی این باکتری ها طی نگه داری فراهم آمده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.