سینتیک تغییرات فیزیکی کنسرو هویج طی فرآیند حرارتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سینتیک تغییرات فیزیکی کنسرو هویج طی فرآیند حرارتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سینتیک تغییرات فیزیکی کنسرو هویج طی فرآیند حرارتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سینتیک تغییرات فیزیکی کنسرو هویج طی فرآیند حرارتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سینتیک تغییرات فیزیکی کنسرو هویج طی فرآیند حرارتی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در این تحقیق به بررسی سینتیک تغییرات فیزیکی هویج کنسرو شده طی فرآیند حرارتی پرداخته شد. در تحقیق حاضر ویژگیهای فیزیکی محصول (رنگ بیرونی و سفتی بافت) طی فرایند حرارتی در دماهای متفاوت اندازه گیری شد. فرایند حرارتی در سه دمای ۸۵ ،۹۵و ۱۰۰ درجه سانتیگراد هر کدام در سه تکرار اعمال شد. به منظور بررسی سینتیک تغییرات فیزیکی در زمان های۰ ،۵ ،۱۰ ،۱۵ ،۲۰ و۳۰ دقیقه پس از شروع فرایند ظروف از اتوکلاو خارج شد و آزمون های مربوطه بر روی هر جزء صورت گرفت. برای اندازهگیری سفتی بافت نمونهها طی فرایند حرارتی از آزمون نفوذ سنجی استفاده شد که آزمون ها با استفاده از analyser Texture انجام گرفت. جهت اندازهگیری شاخصهای رنگ از نمونه ها توسط دوربین دیجیتالی در محفظه مخصوص، عکسبرداری گردید. تصاویر بدست آمده با فرمت JPGتوسط نرم افزار ImageJ موردارزیابی قرارگرفتند و شاخصهای L ،a و b تعیین گردید. تغییرات ویژگی های فیزیکی نمونه کنسرو شده از معادلات سینتیکی درجه صفر و یک تبعیت کردند. وابستگی دمایی با استفاده از رابطه آرنیوس توصیف شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.