روشهای پیش تیمار سوبسترا در تخمیر حالت جامد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
روشهای پیش تیمار سوبسترا در تخمیر حالت جامد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد روشهای پیش تیمار سوبسترا در تخمیر حالت جامد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روشهای پیش تیمار سوبسترا در تخمیر حالت جامد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن روشهای پیش تیمار سوبسترا در تخمیر حالت جامد :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
رشد ریزاندامگانها به ویژه قارچ ها بر روی مواد جامد در سامانه هایی با جریان مداوم گاز و فاقد آب آزاد را تخمیر حالت جامد می گویند.امروزه از تخمیر حالت جامد برای تولید متابولیت های متفاوت و با ارزشی چون مایکوتوکسین، داروهای جلوگیری کننده سامانه ایمنی،کنترل کننده های بیولوژیکی، آنتی بیوتیک و… استفاده می شود.گرچه معمولا از سوبستراهای گرانی چون شکر و نشاسته برای تولید اینمواد استفاده می شود برای کاهش هزینه تولید اخیرا سعی بر آن است تا از فرآورده های جانبی کشاورزی چون علوفه ذرت، کاه گندم، سبوس برنج و یا چوب صنوبر و بلوط که دارای مقادیر بالای لیگنوسلولز هستند استفاده شود. غالبا برای شکستن ساختمان بلوریلیگنوسلولز و افزایش دسترسی آنزیم به سلولز از پیش تیمار بهره می گیرند که در این مقاله بررسی اجمالی بر انواع متداول و البته جدیدپیش تیمار انجام شده است. انواع متداول پیش تیمار را می توان به چند دسته تقسیم کرد: روش های فیزیکی مانند خرد کردن، آسیاب کردن و… که غالبا روش هایی گران و بنابراین قابل استفاده در مقیاس صنعتی نیستند. روش هایی شیمیایی که از پرکاربردترین و به لحاظاقتصادی از جمله مقرون به صرفه ترین روش ها هستند. روش های فیزیکو شیمیایی هم تلفیقی از روش های فیزیکی و شیمیایی اند مانندپیش تیمار قلیا- ماکرویو. استفاده از مواد شیمیایی به همراه روش هایی فیزیکی کاهش مصرف انرژی، کاربرد آسان، عملکرد بالاتر را به ارمغان آورده است. آخرین روش، پیش تیمار بیولوژیکی و استفاده از ریزاندامگانها برای پیش تیمار است. عدم استفاده از مواد شیمیایی و بنابراین عدم نیاز به بازیافت آنها، بهره وری بالای اقتصادی به دلیل افزایش نرخ قند سازی آنزیمی و سازگاری با محیط زیست سبب افزایش تمایل به استفاده از آنها شده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.