رنگ طبیعی آناتو : یک ترکیب عملگرfunctional بالقوه در صنعت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رنگ طبیعی آناتو : یک ترکیب عملگرfunctional بالقوه در صنعت غذا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رنگ طبیعی آناتو : یک ترکیب عملگرfunctional بالقوه در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رنگ طبیعی آناتو : یک ترکیب عملگرfunctional بالقوه در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رنگ طبیعی آناتو : یک ترکیب عملگرfunctional بالقوه در صنعت غذا :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

امروزه مصرف کنندگان به دلیل آگاهی از اثرات نامطلوب مواد افزودنی سنتزی تمایل زیادی به مصرف رنگهای طبیعی دارند.آناتو یکی از منابع اصلی تامین کننده رنگ طبیعی مجاز در سراسر دنیا است.این رنگ از پریکارپ دانه آناتو به دست می آید و ویژگی رنگ دهی آن بهدلیل وجود کاروتنوییدهای اصلی بیکسین نامحلول و نوربیکسین محلول در آب است.بیکسین و نوربیکسین ترکیبات بیواکتیو Bioactiveدارای خواص آنتی اکسیدانی و پتانسیل بالای ضد جهش و ضد سرطان هستند.کاروتنوییدها و ترکیبات فنلی موجود در دانه در درمان بسیاری از بیماریها ازجمله بیماریهای قلبی عروقی،کبدی،کلیوی،ریوی،دیابت نوع ۲،چربی خون بالا موثر واقع شده اند.به علاوه اثرات ضد میکروبی عصاره بخشهای مختلف گیاه آناتو بر طیف وسیعی از میکروارگانیزمهای پاتوژن و عامل فساد غذازاد شایع تایید شده است.طبق نتایج بررسیهای علمی متعدد در این مقاله مروری،رنگ آناتو می تواند با داشتن فعالیتهای ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پتانسیل بالایی در تولید غذاهای عملگر و با زمان ماندگاری بیشتر داشته باشد..

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.