خواص و کاربردهای روغن پالم در صنعت روغن، مارگارین و لبنیات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خواص و کاربردهای روغن پالم در صنعت روغن، مارگارین و لبنیات دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خواص و کاربردهای روغن پالم در صنعت روغن، مارگارین و لبنیات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خواص و کاربردهای روغن پالم در صنعت روغن، مارگارین و لبنیات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خواص و کاربردهای روغن پالم در صنعت روغن، مارگارین و لبنیات :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

امروزه با توجه به افزایش جمعیت و کافی نبودن منابع غذایی، استفاده از روشهای جدید جهت برآورده کردن نیازهای انسان ضروری است. استفاده از روغنهای گیاهی بهجای روغنهای حیوانی ازجمله این روشها است. روغنهای گیاهی برحسب نوع منبع گیاهی که ازآن استخراج میشوند، خصوصیات فیزیکی و شیمیایی متفاوتی دارند و بر این اساس در صنایع مختلف (روغن، لبنیات و …) استفادهمیشوند. انتخاب روغن باکیفیت، هم در فرایند سرخ کردن و هم در فرمولاسیون مواد مختلف ازجمله لبنیات و مارگارینها حایز اهمیت است. در این مقاله روغن پالم که دارای ویژگیهای خاصی است و در تولید روغن (بهصورت اختلاط با سایر روغنهای نباتی)، لبنیات،مارگارین و حتی سوختهای بیودیزل استفاده میشود مورد بررسی قرار میگیرد. هدف از ارایه این مقاله آشنایی و شناخت ویژگیهایفیزیکی و شیمیایی میوه پالم روغنی، و همچنین بررسی استفاده مطلوب از آن در صنعت روغن و لبنیات و مارگارین است. بررسیهای انجامشده روی آمار واردات روغن پالم RBD حاکی از کاهش واردات این محصول به کشور است که این موضوع بسته به صنعتی که در آن استفاده میشود میتواند مثبت و یا منفی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.