تولید اولیوژل از موم زنبور عسل و بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید اولیوژل از موم زنبور عسل و بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید اولیوژل از موم زنبور عسل و بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید اولیوژل از موم زنبور عسل و بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید اولیوژل از موم زنبور عسل و بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آن :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

تاکنون تلاش های فراوانی به منظور ایجاد بافت و قوام در محصولات چرب ببا حداقل میزان اسید چرب اشباع و یا ترانس صورت گرفته است که یکی از این روش ها تولید اولیوژل می باشد. در پژوهش حاضر، غلظت های ۵ ،۵/۷ و ۱۰ درصد مومزنبور عسل به عنوان ارگانوژلاتور به روغن کنجد اضافه شد و پس از حرارت دهی، سرد کردن در دو دمای ۲۵ درجه سانتی گراد (سرد کردن آهسته) و ۴ درجه سانتی گراد (سرد کردن سریع) انجام شد. سپس ویژگی های اولیوژل های حاصل، از جملهپروفیل اسید چرب، سفتی بافت، اکستروژن برگشتی، رنگ و ویژگی های حرارتی بررسی شد. نتایج حاصل از بررسی پروفیلاسید چرب با توجه به تجزیه واریانس نمونه ها تفاوت معنی داری را در بین تیمارهای مختلف نشان نداد و سرعت سرد کردن و غلظت ارگانوژلاتور بر ترکیب اسید چرب اولیوژل حاصل اثرگذار نبود (۰۵/۰> P (اما ویژگی های فیزیکی از جمله بافت و رنگتحت تاثیر غلظت ارگانوژلاتور به کار رفته و سرعت سرد کردن قرار گرفت. همچنین، با افزایش میزان موم زنبور عسل، نقطهذوب اولیوژل حاصل افزایش یافت. بر این اساس می توان دریافت، تولید اولیوژل از روغن مایع یکی از روش های ایمن در جهت ایجاد بافت در روغن ها است که با تغییر ویژگی هایی از جمله غلظت ارگانوژلاتور و سرعت سرد کردن آن می توان به محصولی با ویژگی های مورد نظر دست یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.