توانایی مهار رادیکالهای آزاد توسط پلیساکارید سولفاته استخراج شده از ماکروجلبک سبز دریای خزر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 توانایی مهار رادیکالهای آزاد توسط پلیساکارید سولفاته استخراج شده از ماکروجلبک سبز دریای خزر دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد توانایی مهار رادیکالهای آزاد توسط پلیساکارید سولفاته استخراج شده از ماکروجلبک سبز دریای خزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی توانایی مهار رادیکالهای آزاد توسط پلیساکارید سولفاته استخراج شده از ماکروجلبک سبز دریای خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن توانایی مهار رادیکالهای آزاد توسط پلیساکارید سولفاته استخراج شده از ماکروجلبک سبز دریای خزر :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

امروزه استفاده از جلبکهای دریایی و ترکیبات به دست آمده از آنها با توجه به دارا بودن طیف گستردهای از خواص فراسودمند، به عنوان افزودنی درمحصولات غذایی متداول گشته است. پلی ساکارید های سولفاته، ماکرومولکولهایی ارزشمند در دیواره سلولی ماکروجلبکها هستند که به دلیلویژگیهای بیولوژیکی فراوان مانند خواص ضد باکتریایی، ضد تومور، آنتیاکسیدانی، ضدانعقادی، ضد ویروسی، ضد التهابی و تحریک کنندگی سیستمایمنی در سالهای اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفتهاند. در مطالعه حاضر، پلیساکارید سولفاته به روش استخراج آبی در دمای ۶۵ درجه سانتیگراد ازماکروجلبک سبز intestinalis Enteromorpha خالصسازی گردید. توانایی آنتی اکسیدانی آن با قدرت مهارکنندگی رادیکالهای آزاد سوپراکساید•DPPH و +•ABTS ،(• ۲-O) ارزیابی شد. بازده پلیساکارید پس از رسوب دهی با الکل %۱۸ درصد بود که نسبت به یکسری از جلبکهای سبز بالاتر بود (۰۵/۰<P .(نتایج اندازهگیری فعالیت آنتیاکسیدانی نشان داد این پلیساکارید سولفاته توانایی بیشتری در مهار رادیکال سوپراکساید نسبت به دورادیکال آزاد دیگر داشت بطوریکه تنها در غلظت mL/mg 1/0 ،درصد مهارکنندگی آن %۶/۸۲ بود. علاوه بر این قدرت مهارکنندگی آن در این تست بسیار بیشتر از آنتیاکسیدان مصنوعی BHT بود. نظر به اهمیت این رادیکال آزاد در سیستمهای بیولوژیکی و با توجه به سایر ویژگیهای مثبتپلیساکارید سولفاته این جنس، استفاده از آن میتواند به عنوان یک جز با ارزش به توسعه غذاهای فراسودمند جدید کمک نماید. با این وجود، با توجهبه اهمیت ویژگی های ساختاری پلیساکاریدها در بروز ویژگیهای بیولوژیکی، انجام مطالعات بیشتر جهت درک بهتر عملکرد و مکانیسم آنها مورد نیاز است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.