تاثیرعصاره الکلی چای ترش بر جمعیت استافیلوکوکوس اوریوسATCC 1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده ی میگوی وانامیدر ۴ درجه سانتی گراد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیرعصاره الکلی چای ترش بر جمعیت استافیلوکوکوس اوریوسATCC 1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده ی میگوی وانامیدر ۴ درجه سانتی گراد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیرعصاره الکلی چای ترش بر جمعیت استافیلوکوکوس اوریوسATCC 1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده ی میگوی وانامیدر ۴ درجه سانتی گراد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیرعصاره الکلی چای ترش بر جمعیت استافیلوکوکوس اوریوسATCC 1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده ی میگوی وانامیدر ۴ درجه سانتی گراد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیرعصاره الکلی چای ترش بر جمعیت استافیلوکوکوس اوریوسATCC 1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده ی میگوی وانامیدر ۴ درجه سانتی گراد :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

استافیلوکوکوس اوریوس یک پاتوژن مواد غذایی است که برای صنعت غذایی انسان خطری جدی محسوب می شود این مطالعه به منظورارزیابی اثرات ضدباکتریایی عصاره الکلی چای ترش در مهار باکتری استافیلوکوکوس اوریوس در گوشت چرخ شده ی میگو وانامی دردمای ۴ درجه سانتی گراد مورد بررسی قرارگرفت.عصاره چای ترش با استفاده از دستگاه خلاء از مرکز(روتاری)آماده گردید.اثر غلظت های مختلف عصاره چای ترش(%): ( ۵،۳,۵،۲,۵،۱ )بر رفتار رشد باکتری مذکور در دمای ۴ درجه سانتی گراد طی ۲۱ روز بررسی گردید نتایج نشان داد که اثر غلظت های مختلف عصاره ی چای ترش از روز ۹ به بعد بر مهار رشد باکتری استافیلوکوکوس اوریوس معنی دار بود. با توجه به یافته های این تحقیق عصاره چای ترش خاصیت ضد میکروبی بالایی از خود نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.