تاثیر فرایندهای فشار بالا بر میکروارگانیسم ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر فرایندهای فشار بالا بر میکروارگانیسم ها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر فرایندهای فشار بالا بر میکروارگانیسم ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر فرایندهای فشار بالا بر میکروارگانیسم ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر فرایندهای فشار بالا بر میکروارگانیسم ها :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به دنبال افزایش روز افزون تقاضای مصرف کنندگان برای مصرف مواد غذایی که حداقل میزان عملآوری برروی آنها صورت گرفته وکمترین آسیب تغذیهای و ارگانولپتیک را دیده، افزودنیهای کمتری به آنها اضافه شده و دارای کیفیت بالاتری باشند، روشهایغیرحرارتی برای عملآوری و نگهداری مواد غذایی بکار گرفته شدند. فرایند فشار بالا یکی از روشهای فراوری غیرحرارتی مواد غذاییاست که میتواند میکروارگانیسمهای بیماریزا و عوامل فساد مواد غذایی را غیرفعال و حذف کند و همچنین باعث غیرفعال شدن آنزیم هایتجزیه کننده، بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی و افزایش عمر مفید آنها شود. با توجه به اینکه آگاهی از مکانیسم غیرفعالسازیمیکروارگانیسمها و همچنین عوامل موثر بر میزان اثر فرایند بر میکروبها کمک شایانی به تنظیم بهینه فرایند به منظور حداکثر غیرفعالسازی میکروارگانیسم ها و در عین حال حفظ کیفیت ماده غذایی می نماید، این مقاله به بررسی مروری اطلاعات موجود در این زمینه می پردازد. بررسیهای به عمل آمده نشان می دهد فرایند فشار بالا نه تنها بر بخش های بیرونی میکروارگانیسمها موثر بوده و شکل میکروارگانیسم ها را تحت تاثیر را می دهد بلکه بر متابولیسم و مکانیسم های ژنتیکی نیز تاثیرگذار است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.