تاثیر پوشش خوراکی پلی ساکاریدی و دمای نگهداری بر حفظ رنگ و بافت خرمای مضافتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر پوشش خوراکی پلی ساکاریدی و دمای نگهداری بر حفظ رنگ و بافت خرمای مضافتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر پوشش خوراکی پلی ساکاریدی و دمای نگهداری بر حفظ رنگ و بافت خرمای مضافتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پوشش خوراکی پلی ساکاریدی و دمای نگهداری بر حفظ رنگ و بافت خرمای مضافتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر پوشش خوراکی پلی ساکاریدی و دمای نگهداری بر حفظ رنگ و بافت خرمای مضافتی :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
این پژوهش با هدف بررسی تاثیر پوشش خوراکی پلی ساکاریدی و دمای نگهداری بر حفظ رنگ و بافت خرمای مضافتی طی دوره انبارداری انجام شد. بدین منظور خرمای مضافتی با پوششهای خوراکی پلی ساکاریدی (نشاسته و پکتین) پوششدهی و به مدت ۳ ماه دردماهای ۴ و ۲۵ درجه سانتیگراد نگهداری شد. طی دوره نگهداری، رنگ (روشنی، قرمزی و زردی) و سفتی بافت خرما اندازهگیری شد.نتایج نشان داد که تاثیر پوششهای پلی ساکاریدی، دما و مدت زمان نگهداری بر رنگ و بافت خرما معنیدار بود. پوششدهی روند تغییرات رنگ و شدت افزایش سفتی بافت خرما را کاهش داد. به علاوه نتایج به دست آمده نشان داد که افزایش دما و زمان نگهداری باعث افزایش شدت تغییرات رنگ و سفتی بافت خرما شد. در پایان دوره نگهداری، کمترین مقدار سفتی بافت ( ۲۹ نیوتن) و زردی ۱/۰۵- مربوط به پوشش خوراکی پکتین و دمای ۴ درجه سانتیگراد بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.