تاثیر پارامترهای نیم جوش کردن بر خواص کیفی و گرمایی برنج با کمک روش سطح پاسخ (RSM)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پارامترهای نیم جوش کردن بر خواص کیفی و گرمایی برنج با کمک روش سطح پاسخ (RSM) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پارامترهای نیم جوش کردن بر خواص کیفی و گرمایی برنج با کمک روش سطح پاسخ (RSM)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پارامترهای نیم جوش کردن بر خواص کیفی و گرمایی برنج با کمک روش سطح پاسخ (RSM)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پارامترهای نیم جوش کردن بر خواص کیفی و گرمایی برنج با کمک روش سطح پاسخ (RSM) :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

برنج فجر راندمان آسیاب پایینی دارد که برای حل این مشکل از نیم جوش کردن جهت بهبود کیفیت آسیاب آن استفاده میشود. در این ۷۰ و بخاردهی در زمان ۲ ،۴ و min 6 (بر برخی از خواص o تحقیق، تاثیر پارامترهای نیم جوش کردن (غوطهوری در دمای ۶۰ ،۶۵ و Cکیفی و گرمایی برنج رقم فجر مورد بررسی قرار گرفت. اندازهگیری خواص کیفی (راندمان برنج سالم، ارزش رنگ و نیروی شکست) وخاصیت گرمایی (درجه ژلاتینهشدن نشاسته) برنج نیم جوش در سه تکرار انجام شد. تجزیه واریانس (ANOVA (بهمنظور بررسی صحت و دقت مدل برازش شده انجام شد. برای هر پاسخ با استفاده از تجزیه رگرسیون خطی چندگانه، مدل خطی یا درجه دوم به دست آمد. نتایج نشان داد که تاثیر دمای غوطهوری و زمان بخاردهی بر مقدار ژلاتینهشدن نشاسته و خواص کیفی برنج نیم جوش معنیدار (۰۱.۰<P (بودهاست. بر اساس مدلسازی به روش سطح پاسخ، شرایط بهینهی جهت حصول بیشینهی مقدار ژلاتینهشدن (۷۷/۶۸ ،(%مقدار برنج سالم ۶۶/۶۶%و نیروی شکست ۱۸۰n و کمترین مقدارارزش رنگ ۱۸/۵۵دمای غوطه وری ۶۵/۰۳درجه سانتیگراد و زمان بخاردهی ۶/۸۵MIN دقیقه تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.