پنیر آنالوگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پنیر آنالوگ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پنیر آنالوگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پنیر آنالوگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پنیر آنالوگ :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

پنیرهای آنالوگ معمولا به این صورت تعریف می شوند که محصولاتی هستند که از ترکیب اجزای منحصر به فرد شامل چربیها وپروتیینهای غیرلبنی برای تولید محصول شبیه پنیر تولید میشوند تا مناسب نیازهای خاص باشند. آنها به طور فزاینده ایاستفاده میشوند که ناشی از سودمند بودن آنها از نظر هزینه است و به سادگی تولید آنها و جایگزینی اجزای انتخاب شده شیر با محصولات ارزانتر گیاهی نسبت داده میشود. فروش پنیرهای آنالوگ به طور نزدیکی به پیشرفت در سادگی پخش غذا مربوط میشود که تولید را کاهش داده و قیمت را کاهش میدهند. علاوه بر این یک علاقه ی همیشه فزاینده ای بین مصرفکنندگان برمحصولات غذایی که حاوی چربی کل، چربی اشباع، کلسترول و کالری کمتر هستند وجود دارند. پیشرفت تولید پنیر آنالوگ شامل استفاده از منابع چربی وپروتیین بیش از منابع اصلی شیر با هم با یک سیستم طعم که تا حد ممکن آن را شبیه محصول طبیعیکند، میشود. همچنین لازم است یک برنامه فرایند که قادر به ترکیب این اجزا است توسعه پیدا کند تا بافت مورد نیاز و خواصاصلی فراورده را تامین کند. پنیرهای آنالوگ تهدید کمی به مصرف دایم پنیرهای طبیعی نشان میدهد. در حال حاضر نقش اصلی آنها بدون شک در عمل به صرفه بودن آنها برای تولیدکنندگان پیتزا است صنعت لبنیات باید به این توجه کند که محصولاتتقلیدی نتیجه پیشرفت در تکنولوژی تولید و تقاضای بازار میباشد بنابراین بحث نکردن در این مورد میتواند به معنی کوتاهی در نوآوری محصول و فرصت بازار باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.