مقاله تاثیر انتروکوک های جدا شده از پنیر محلی بر روی چربی ها و سایتوکاین های سرم در موش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر انتروکوک های جدا شده از پنیر محلی بر روی چربی ها و سایتوکاین های سرم در موش دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر انتروکوک های جدا شده از پنیر محلی بر روی چربی ها و سایتوکاین های سرم در موش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر انتروکوک های جدا شده از پنیر محلی بر روی چربی ها و سایتوکاین های سرم در موش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر انتروکوک های جدا شده از پنیر محلی بر روی چربی ها و سایتوکاین های سرم در موش :

مقاله تاثیر انتروکوک های جدا شده از پنیر محلی بر روی چربی ها و سایتوکاین های سرم در موش که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از صفحه ۳۱۹ تا ۳۲۹ منتشر شده است.
نام: تاثیر انتروکوک های جدا شده از پنیر محلی بر روی چربی ها و سایتوکاین های سرم در موش
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انتروکوک
مقاله پروبیوتیک
مقاله چربی ها
مقاله سایتوکاین ها

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: مطالعات نشان داده است که باکتری های پروبیوتیک نقش مفیدی در سلامت جانوران ایفا می کنند. باکتریهای پروبیوتیک می توانند باعث جلوگیری از رشد پاتوژن ها در دستگاه گوارش، بهبود مصرف چربی ها و تقویت سیستم ایمنی شوند. در تحقیق حاضر گونه های انتروکوکوس از نمونه پنیر محلی ایران جداسازی گردیده و فعالیت پروبیوتیکی آنها مانند اثر بر سطح چربی ها، گلوکز و سایتوکاین های (IL-6, IL-10, IL-2) بررسی گردید.
روش کار: نمونه پنیر محلی از استان اردبیل تهیه گردید. انتروکوک های موجود در پنیر محلی بواسطه محیط کشت های انتخابی جداسازی گردیده و با استفاده از تست های تخمیر قند شناسایی شدند. اثرات بازدارنگی انتروکوک های جداسازی شده بروش کشت چاهکی بر روی سودوموناس ائروژینوزا و پاتوژن های دستگاه گوارش شامل شیگلا دیسانتری، اشریشیاکلی، سالمونلا تیفی موریوم بررسی گردید. برای مطالعه اثرات پروبیوتیکی انتروکوک های جداسازی شده در جانوران زنده، موش های سوری نژاد NMRI به گروههای مختلف تقسیم شده و به مدت دو هفته دوزهای مختلف انتروکوک های جداسازی شده را در رقت های معادل کدورت های ۲ (۶×۱۰۸CFU/mL)، ۳ (۹×۱۰۸CFU/mL) و ۴ (۱۲×۱۰۸CFU/mL) مک فارلند به حجم ۱ میلی لیتر به ازای هر موش بصورت دهانی (گاواژ) دریافت کردند. پس از دو هفته تیمار مداوم سطح کلسترول، تری گلیسیرید،LDL و HDL به روش طیف سنجی و با استفاده از اسپکتروفتومتر و سطح اینترلوکین های ۲، ۶ و ۱۰ سرم به روش الیزا اندازه گیری شد.
یافته ها: نتایج حاصل از پژوهش حاضر نشان می دهد که تیمار با گونه فاسیوم باعث کاهش سطح کلسترول خون و افزایش سطح اینترلوکین ۱۰ در سرم موش ها می گردد اما اثر معنی داری بر سطح گلوکز، تری گلیسریدها و اینترلوکین های ۲ و ۶ ندارد (P<0.05) تیمار با گونه فکالیس تغییر معنی داری در سطح، گلوکز و چربی های خون بجود نمی آورد ولی باعث افزایش معنی داری در سطح اینترلوکین های ۶ و ۱۰ سرم می شود (P<0.05) نتایج بدست آمده همچنین نشان می دهد که هیچکدام از گونه های مذکور اثر معنی داری بر روی رشد پاتوژن های روده نداشتند.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه بیانگر آن است که تیمار مداوم با گونه فاسیوم باعث کاهش کلسترول سرم در موش ها می شود. همچنین تیمار مداوم با هر دو گونه می تواند با تاثیر برالگوی سایتوکائنی، فعالیت سیستم ایمنی را تغییر دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.