بهینه سازی فعالیت ضد باکتریایی کیتوزان استخراج شده از ضایعات میگو با روش فیزیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی فعالیت ضد باکتریایی کیتوزان استخراج شده از ضایعات میگو با روش فیزیکی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فعالیت ضد باکتریایی کیتوزان استخراج شده از ضایعات میگو با روش فیزیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فعالیت ضد باکتریایی کیتوزان استخراج شده از ضایعات میگو با روش فیزیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فعالیت ضد باکتریایی کیتوزان استخراج شده از ضایعات میگو با روش فیزیکی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

ضایعات میگو به دلیل پایداری، عدم حلالیت و محدودیت کاربرد تکنولوژیکی از مشکلات عمده ایمنی زیست محیطی در کشور بحساب می آیند. در تحقیق حاضر برای غلبه بر مشکل ضایعات میگو یک راه حل نه تنها برای حل این مشکل زیست محیطی بلکه برای تبدیل این ضایعات به ترکیبی مفید ارایه شده است. در این تحقیق کیتوزان با بکارگیری شرایط ملایم (قدرت ماکروویو ۳۰۰,۶۰۰,۹۰۰ ,وات قدرت سود ( ۳۰و۴۰و۵۰ درصد و زمان ۲۰و۱۰۰و۱۸۰ ثانیه) به روش ماکروویو تولید شد. خصوصیات ضد باکتریایی نمونه های تولید شده در مقابل برخی باکتری ها (اشترشیا کلی، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اوریوس) مورد ارزیابی قرار گرفت. آزمون های تعیین حداقل میزان ممانعت کنندگی و حداقل میزان کشندگی باکتریایی نمونه های کیتوزان در مقابل مهار رشد باکترهایی مختلف انجام شده که نتایج بدست آمده به وزن مولکولی کیتوزان و نوع باکتری مورد نظر بستگی داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.