بهینه سازی استخراج آنتی اکسیدانی فنولی ازعصاره بهار نارنج به روش غرقابی باتکنیک سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی استخراج آنتی اکسیدانی فنولی ازعصاره بهار نارنج به روش غرقابی باتکنیک سطح پاسخ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی استخراج آنتی اکسیدانی فنولی ازعصاره بهار نارنج به روش غرقابی باتکنیک سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی استخراج آنتی اکسیدانی فنولی ازعصاره بهار نارنج به روش غرقابی باتکنیک سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی استخراج آنتی اکسیدانی فنولی ازعصاره بهار نارنج به روش غرقابی باتکنیک سطح پاسخ :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

بسیاری از گیاهان و میوه ها ازجمله نارنج منابع سرشار از ترکیبات فنولی می باشند که به عنوان ذخایر غذایی در رژیم های غذایی سالم مورد استفاده قرار میگیرند. در این تحقیق بهینه سازی فرآیند استخراج عصاره آنتی اکسیدانی بهار نارنج به روش استخراج خیساندن(غرقابی) مورد بررسی قرار گرفته است. در این تحقیق از متدولوژی سطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی به منظور بررسی تاثیر زمان، نسبتجامد به حلال و دما بر راندمان ترکیبات آنتی اکسیدانی استخراج شده بهارنارنج بهره گرفته شد. هدف از این پژوهش تعیین بیشینه میزان استخراج ترکیبات فنولی از عصاره بهار نارنج توسط استخراج خیساندن (غرقابی) بود. نتایج حاصل از آنالیز آماری جهت تعیین حالت بهینه آزمون از آن بود که در روش استخراج خیساندن (غرقابی) شرایط عملیاتی بهینه، نسبت جامد به حلال %۰۰/۱۰ ،زمان ۹۴/۲۰ دقیقه و دمای ۷۰ درجه سانتیگراد میزان استخراج ترکیبات فنولی (۳۰۶۲۵۲/۰ (می باشد که در این شرایط میزان مطلوبیت ۹۳ %است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.