بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس حاصل از گیاه آنغوزه در برابر پاتوژنهای ناشی از مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس حاصل از گیاه آنغوزه در برابر پاتوژنهای ناشی از مواد غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس حاصل از گیاه آنغوزه در برابر پاتوژنهای ناشی از مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس حاصل از گیاه آنغوزه در برابر پاتوژنهای ناشی از مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس حاصل از گیاه آنغوزه در برابر پاتوژنهای ناشی از مواد غذایی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

هزاران گیاه آروماتیک و معطر طی دهههای گذشته مورد آزمایشات فیتوشیمیایی واقعشدهاند. نتایج این آزمایشات دادههای بسیاری را دررابطه باکیفیت، کمیت و اجزای تشکیلدهنده روغنهای فرار فراهم آورده است. بسیاری از ترکیبات روغنهای فرار، مولکولهای کوچک وچربیدوستی هستند که اغلب به مونوترپن ها و سسکوترپن ها تعلق دارند. تعداد زیادی از این فیتوکمیکال ها زیست فعالاند و خواصدرمانی ارزشمندی را به روغنهای فرار میافزایند. ویژگیهای ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی ازجمله شناختهشدهترین این خصوصیات هستند. اسانسهای روغنی میتوانند بهعنوان نگهدارنده بیولوژیکی باعث کاهش و یا حذف پاتوژن ها و افزایش کیفیت محصولات غذاییگیاهی و حیوانی شوند. نتایج آزمایشات انجامشده بر ترکیبات اسانس حاصل از گیاه آنغوزه بیانگر وجود ۲۵ ترکیب شناختهشده در آن است که از جمله آن میتوان به سولفور ( ۵۳,۵ %) ، هیدروکربنهای مونوترپن ( ۱۹,۰ %)، هیدروکربنهای سیسکوترپن ( ۱۵,۹ %)، سیسکوترپن های اکسیژنه شده ( ۴,۲ %) و مونو ترپن های اکسیژنه ( ۱,۴ %) اشاره داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.