بررسی خواص آنتیاکسیدانی و میزان محتوی فنول و فلاوونویید میوه ازگیل (Japonica Eriobotrya )به کمک روش ماسیراسیون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص آنتیاکسیدانی و میزان محتوی فنول و فلاوونویید میوه ازگیل (Japonica Eriobotrya )به کمک روش ماسیراسیون دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص آنتیاکسیدانی و میزان محتوی فنول و فلاوونویید میوه ازگیل (Japonica Eriobotrya )به کمک روش ماسیراسیون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص آنتیاکسیدانی و میزان محتوی فنول و فلاوونویید میوه ازگیل (Japonica Eriobotrya )به کمک روش ماسیراسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص آنتیاکسیدانی و میزان محتوی فنول و فلاوونویید میوه ازگیل (Japonica Eriobotrya )به کمک روش ماسیراسیون :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

گیاهان منبع غنی از ترکیبات فنولی هستند که مهمترین آنتیاکسیدانهای طبیعی بشمار میآیند. آنتیاکسیدانها از عوامل اصلی خنثی کننده رادیکالهای آزاد میباشند، که از شیوع بیماریهای مزمن و تخریب بسیاری از مواد غذایی جلوگیری میکنند. این ترکیبات از میوهازگیل نیز قابل استخراج هستند. هدف از این مطالعه، ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی و میزان فنول و فلاوونویید تام از میوه ازگیل تحت تاثیرپارامترهای مستقل در فرآیند نظیر زمان استخراج، دمای استخراج و نسبت جامد به حلال با طرح مرکب مرکزی و جهت بهینهسازی محتوی فنلی و فلاوونویید کل میوه ازگیل، قدرت مهار رادیکال آزاد DPPH و OH در عصارهی میوه ازگیل به روش ماسیراسیون بود.ازگیل از جمله میوه هایی است که در موقع رسیدن میزان بالایی از مواد کاروتنوییدی دارد.آهن،کلسیم،فسفر، پتاسیم و همچنین مقدارزیادی ویتامین A این میوه را ارزشمند می سازد. در این پژوهش، بهینه سازی فرایند استخراج عصاره آنتیاکسیدانی میوه ازگیل ژاپنی توسط روش استخراج خیساندن و بررسی خواص آنتی اکسیدانی آن با روشهای مختلف انجام شد. برای بهینهسازی فرایند در آزمون ها ۴ فاکتور نسبت حلال به آب۲۵v:v و ۳۷/۵۰و۵۰و۶۲/۵۰و۷۵ نسبت به جامد به حلال ۴و۵/۵۰و۷و۸/۵۰و۱۰ زمان ۲۰و۲۵min 30 ،۳۵ و ۴۰ (در ۵ سطح و قطبیت HCL در دو سطح (% ۰ و ۰۱/۰ (مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از آنالیز آماری جهت تعیین حالت بهینه کل با در نظر گرفتن هر سه آزمون حاکی از آن بود که شرایط بهینه در روش استخراج خیساندن نسبت حلال به آب v:v 81/74 ،نسبت جامد به حلال %۰۰/۱۰ ،زمان min 20و قطبیت HCL% 01/0 می باشد. مقدار ترکیبات فنولی کل، مقدار ترکیبات فلاونوییدی کل و قدرت مهار رادیکال آزاد DPPH در نقطه بهینه به ترتیب برابر با ۱۲/۲ ،۶۶/۲۱ و ۱۹/۸۴ گزارش شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.