بررسی تولید اولیوژل روغن زیتون با استفاده از بره موم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تولید اولیوژل روغن زیتون با استفاده از بره موم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تولید اولیوژل روغن زیتون با استفاده از بره موم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تولید اولیوژل روغن زیتون با استفاده از بره موم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تولید اولیوژل روغن زیتون با استفاده از بره موم :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در این تحقیق امکان تولید اولیوژل روغن زیتون با استفاده ازموم بره موم بررسی شد. بدین منظور از از دو سطح غلظت ۵ و ۱۰ درصد موم برای تولید اولیوژل استفاده شد و پس از آن نمونه ها در دو دمای یخچال و اتاق خنک شدند و به مدت ۲۴ ساعت نگهداری شدند. سفتیبافت اولیوژل تولید شده با استفاده از آزمون نفوذ ارزیابی شد. میزان مهاجرت روغن از نمونه ها اندازه گیری شد. رنگ و تصویرمیکروسکوپی نمونه ها نیز ارزیابی شد. حداکثر نیروی لازم برای نفوذ در اولیوژل تولید شده در سطح غلظت ۱۰ درصد در دمای یخچال و اتاق به ترتیب ۸۲/۱ و ۸۸ ./نیوتون و برای اولیوژل تولید شده در سطح غلظت ۵ درصد به ترتیب ۱۱/۱ و۲۹ ./نیوتون بود. مهاجرت روغن در سطح غلظت ۱۰ درصد در دمای یخچال و اتاق به ترتیب ۷۹/۳ و ۴۹/۶ درصد و برای سطح غلظت۵ درصد به ترتیب ۷۲/۵ و ۶۴/۷درصد بود. اولیوژل تولید شده در سطح غلظت ۱۰ درصد و دمای یخچال از بافت سفت تری برخوردار بود همچنین میزان مهاجرت روغن در این نمونه کمتر بود. غلظت موم بر روی رنگ نمونه ها تاثیر داشت و افزایش غلظت موجب افزایش پارامترهای L* ،a و *b شد. دمای نگهداری بر روی رنگ نمونه ها تاثیری نداشت. در تمامی نمونه ها کریستال های سوزنی شکل مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.