بررسی تغییرات رفتار ریولوژیکی ملاس کارخانجات قند چغندری در حالت پایا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات رفتار ریولوژیکی ملاس کارخانجات قند چغندری در حالت پایا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات رفتار ریولوژیکی ملاس کارخانجات قند چغندری در حالت پایا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات رفتار ریولوژیکی ملاس کارخانجات قند چغندری در حالت پایا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات رفتار ریولوژیکی ملاس کارخانجات قند چغندری در حالت پایا :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

تولید صنعتی قند از چغندر قند یا نیشکر با کریستالیزاسیون شکر خالص پایان مییابد و آنچه باقی میماند ماده بسیار ویسکوزی به نام ملاس است. با توجه به اهمیت ملاس به عنوان مهمترین ضایعات قندی کارخانجات قند و همچنین به عنوان ماده اولیه ارزشمند در صنایعفرآوری مواد غذایی در این تحقیق سعی بر آن شد که خواص ریولوژیک ملاس ارزیابی شده و تاثیر دوره بهرهبرداری بر تغییرات ویسکوزیته ملاس مورد ارزیابی قرار گرفت. برای این کار در مقاطع مختلف زمانی از ملاس تولیدی کارخانه قند چهارمحال نمونه برداری شده و جهت بررسی شاخص ریولوژیک ویسکوزیته از دستگاه ریومتر برنامهپذیر بروکفیلد ۱ مدل RV DVIII و اسپندل SC4-27 و محفظه نمونه کم استفاده شد و دادهها با استفاده از نرمافزار ریوکلک ۳/۲ با مدل هرشل باکلی پردازش شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.