بررسی تاثیر سطوح مختلف کنسانترهی پروتیینی آب پنیر و نشاسته اصلاح شده ذرت بر ویژگیهای شیمیایی پنیر موزارلای کم چرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر سطوح مختلف کنسانترهی پروتیینی آب پنیر و نشاسته اصلاح شده ذرت بر ویژگیهای شیمیایی پنیر موزارلای کم چرب دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر سطوح مختلف کنسانترهی پروتیینی آب پنیر و نشاسته اصلاح شده ذرت بر ویژگیهای شیمیایی پنیر موزارلای کم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر سطوح مختلف کنسانترهی پروتیینی آب پنیر و نشاسته اصلاح شده ذرت بر ویژگیهای شیمیایی پنیر موزارلای کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر سطوح مختلف کنسانترهی پروتیینی آب پنیر و نشاسته اصلاح شده ذرت بر ویژگیهای شیمیایی پنیر موزارلای کم چرب :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

پنیر موزارلا یک محصول لبنی است که با خرد کردن، مخلوط کردن و ذوب کردن در یک دیگ مکانیکی تولید میشود و یک مخلوط همگن،هموژن، صاف و نرم با استفاده از حرارت وبرش مکانیکی و نمکهای امولسیون کننده، بدست می آید. در این پژوهش جایگزینهایچربی کنسانتره پروتیینی آب پنیر (wpc (به میزان (۸/۰-۵/۰ -۲/۰ (و نشاسته اصلاح شده ذرت به میزان (۷/۰-۵/۰ -۳/۰ (در دو سطحکاهش چربی ۵ درصد و۱۰ درصد به کار گرفته شدند. آزمونهای شیمیایی شامل اندازه گیری مقدار PH ،مقدار چربی، مقدار ماده خشک و مقدار پروتیین انحام شدند .نتایج ارزیابی نشان دادند که با استفاده از جایگزین های چربی میتوان پنیر کم چرب با خصوصیات پنیر پر چرب و نزدیک به نمونه شاهد تولید کرد. هدف اصلی ما در این پژوهش استفاده از جایگزین های چربی و رطوبت به عنوان جانشینی برایچربی است بدون اینکه به کیفیت پنیر موزارلا تولیدی لطمه ای وارد شود. در نهایت بررسی آماری نتایج حاصل از طرح آزمایشی نشان داد بهترین پنیر موزارلای کم چرب زمانی بدست می آید که از ترکیب WPC به میزان ۸/۰ درصد با کاهش ۱۰ درصد چربی به عنوان جایگزین چربی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.