بررسی تاثیر زمان بخاردهی بر درجه ژلاتینهشدن نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیم جوش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر زمان بخاردهی بر درجه ژلاتینهشدن نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیم جوش دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر زمان بخاردهی بر درجه ژلاتینهشدن نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیم جوش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر زمان بخاردهی بر درجه ژلاتینهشدن نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیم جوش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر زمان بخاردهی بر درجه ژلاتینهشدن نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیم جوش :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

در این تحقیق، شلتوک با غوطهوری در دمای C65برای ۱۸۰دقیقه و بخاردهی دردمای ۹۶درجه سانتیگراد برای ۲و۴و۶و۸و۱۰دقیقه نیم جوش شده است. سپس نمونهها در سایه (دمای ۱±۲۷ و رطوبت نسبی ۵ ± %۲۰ (برای دستیابی به رطوبت نهایی (%.b.w (1±۱۱خشک شدهاند. درجه ژلاتینهشدن نشاسته و برخی خواص کیفی (راندمان برنج سالم، ارزش رنگ و نیروی شکست) برنج نیم جوش اندازهگیریشد. نتایج نشان داد که درجه ژلاتینهشدن (از ۸/۴۶ تا ۱۹/۷۷ ،(%ارزش رنگ (از ۰۸/۱۸تا ۰۴/۱۹ (و نیروی شکست (از ۶/۱۱۸ تا ۲/۲۱۹ نیوتن) طی بخاردهی افزایش یافتهاند. در مقابل، راندمان برنج سالم برای زمان بخاردهی ۲ و ۴ دقیقه از ۸/۶۴ به ۱/۶۷ %افزایش یافت امابرای زمان بخاردهی بین ۴ تا ۱۰ دقیقه از ۱/۶۷ به ۶۵ %کاهش یافته است. بین درصد ژلاتینهشدن نشاسته برنج با ارزش رنگ (۸۶۷/۰ = R2و درصد ژلاتینهشدن نشاسته برنج با نیروی شکست (۸۸۳/۰ =R2 )، رابطه خطی مشاهده شد. درصد مناسب ژلاتینهشدن نشاسته برنج برای دستیابی به بالاترین راندمان برنج سالم، مقدار ۵/۶۲ %طی ۴ دقیقه بخاردهی به دست آمد. به این دلیل، بهینه کردن فرآیند نیم جوش کردن برای صنعت برنج ازنظر اقتصادی از اهمیت بالایی برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.