بررسی تاثیر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی نرانس گلوتامیناز میکروبی برویژگیهای حسی و بافتی ماست قالبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی نرانس گلوتامیناز میکروبی برویژگیهای حسی و بافتی ماست قالبی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی نرانس گلوتامیناز میکروبی برویژگیهای حسی و بافتی ماست قالبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی نرانس گلوتامیناز میکروبی برویژگیهای حسی و بافتی ماست قالبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی نرانس گلوتامیناز میکروبی برویژگیهای حسی و بافتی ماست قالبی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

تاثیر بکارگیری آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (در سطوح غلظت ۰و۰/۰۱و۰/۰۲و۰/۰۳درصد و ماده خشک شیرسطوح ۸و۹ درصد) بر خواص حسی و ریولوژیکی ماست قالبی طی مدت ۲۱ روز نگهداری بررسی گردید. نتایج نشان داد که تمامی متغیرهای موردآزمون تاثیر معنی داری بر پارامترهای مورد بررسی می گذارند. به غیر از امتیازات حسی ظاهر و بافت، سایر ویژگی های حسی نمونه هایماست غالبا تحت تاثیر سه متغیر تیمار آنزیمی، ماده خشک شیر و زمان نگهداری قرار نگرفت. با افزایش سطوح متغیرهای مذکور، بویژه افزایش غلظت آنزیم، مقادیر امتیاز ظاهر و بافت نمونهها افزایش مییافت. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت آنزیم و ماده خشک شیر، مقدار سفتی، قوام، چسبندگی و اندیس ویسکوزیته ماست به طور معنی داری افزایش مییابد. همچنین با افزایش مدت زمان نگهداری،میزان شاخص های بافتی مورد بررسی افزایش مییافت. نتایج این تحقیق نشان داد که اتصالات عرضی آنزیمی میتواند به طور موفق در پایداری شبکهی سه بعدی و بهبود خصوصیات بافت ماست بکار برده شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.