بررسی امکان تولید فرآورده خمیری سلامتی بخش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان تولید فرآورده خمیری سلامتی بخش دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان تولید فرآورده خمیری سلامتی بخش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان تولید فرآورده خمیری سلامتی بخش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان تولید فرآورده خمیری سلامتی بخش :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

فرآورده خمیری غذایی است که بستر خوبی برای غنی سازی بعنوان یک غذای سودمند و عملکردی فراهم میکند که دلیل آن این است که این غذا در طول نگهداری پایدار است و عموما در مقادیر زیادی مصرف میشود و نسبت به سایر غلات بافتی داردکه کیفیت آن بواسطهی افزودن سایر ترکیبات کمتر دستخوش تغییر و تخریب میشود. در این مقاله فواید سلامتی بخش غنی سازی فرآورده خمیری با آرد کامل، حبوبات، نشاسته های مقاوم و فیبرهای رژیمی ذکر میشود. مصرف فیبرهای رژیمی باعث کاهش علایم گلایسمی در نتیجه هضم کربوهیدراتها، کاهش دادن کلسترول و تری گلیسریدها، افزایش جذب ویتامینها ومواد معدنی و افزایش فرم کوتاه زنجیر اسیدهای چرب با تغییرات پروبیوتیکی در روده بزرگ میشوند. در عین حال تاثیرات مستندی مبنی بر تقابل فیبرهای رژیمی در چاقی وجود دارد. بررسیها نشان میدهد که فیبر در شکل یک پوشش غیرقابل نفوذ روی سطح ذرات نشاسته قرار گرفته است و بدین صورت دسترسی آمیلازها را محدود میکند و این سازوکاری برای کم کردن شاخص گلایسمی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.