بررسی اثر نشاسته آسیب دیده روی ویژگی های ریولوژیکی سوسپانسیون نشاسته گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر نشاسته آسیب دیده روی ویژگی های ریولوژیکی سوسپانسیون نشاسته گندم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر نشاسته آسیب دیده روی ویژگی های ریولوژیکی سوسپانسیون نشاسته گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر نشاسته آسیب دیده روی ویژگی های ریولوژیکی سوسپانسیون نشاسته گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر نشاسته آسیب دیده روی ویژگی های ریولوژیکی سوسپانسیون نشاسته گندم :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

نشاسته یکی از مهمترین بیوپلیمرهای است که نه تنها در صنعت غذا بلکه در بسیاری از صنایع دیگر نیز کاربرد دارد. با حرارت دادن سوسپانسیون نشاسته، تغییراتی در ساختار آن بوجود می آید. ژلاتینه شدن نشاسته و ایجاد ژل از ویژگی های بسیار مهم این پلیساکارید است. عملیات آسیاب و تولید آرد باعث ایجاد صدماتی در گرانول های نشاسته و نهایتا تغییراتی در خصوصیات آن می شود. دراین مقاله بر تفاوت های نشاسته سالم و نشاسته آسیب دیده مروری صورت گرفته، همچنین ویژگیهای نشاسته آسیب دیده و رفتارهای ریولوژیکی آن مورد بررسی قرار گرفته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.