بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره متانولی گیاه ریوند چینی به روش دیسک دیفیوژن ومیکرودایلوشن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره متانولی گیاه ریوند چینی به روش دیسک دیفیوژن ومیکرودایلوشن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره متانولی گیاه ریوند چینی به روش دیسک دیفیوژن ومیکرودایلوشن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره متانولی گیاه ریوند چینی به روش دیسک دیفیوژن ومیکرودایلوشن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره متانولی گیاه ریوند چینی به روش دیسک دیفیوژن ومیکرودایلوشن :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

یکی از روشهای نگهداری مواد غذایی جلوگیری از رشد میکروارگانیسمها با استفاده از مواد نگهدارنده است. با توجه به تاکید سازمان بهداشت جهانی برحذف افزودنیهای شیمیایی از صنایع غذایی، گیاهان دارویی گزینههای مناسبی برای استفاده در صنایع غذایی بهعنواننگهدارنده می باشند.. در این پژوهش اثرات مهارکنندگی عصاره متانولی ریشه گیاه ریوند چینی روی باکتریهای پاتوژن غذایی موردبررسی قرار گرفت. عصاره گیری از گیاه با متانل خالص و متانول ۸۰ درصد به روش خیسانیدن انجام شد. در این مطالعه از آزمون انتشار دیسک به روش کربی – بویر جهت ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی استفاده گردید. جهت تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی از روش میکرودایلوشن با ELIZA استفاده گردید. داده ها با استفاده از آزمون آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون دانکن در سطح۵/۰ تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان داد که عصاره این گیاه بیشترین خاصیت ضدمیکروبی را بر باکتریهای گرم مثبت دارد و باکتری های گرم منفی در مقایسه با باکتریهای گرم مثبت، مقاومت بیشتری در برابر عصاره های این گیاه از خود نشان دادند. حداقل غلظت مهارکنندگی عصاره متانلی خالص گیاه برای اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اوریوس به ترتیب ۴/۱۸۱ و ۶/۱۷۲ میلی گرم در میلی لیتر و برای عصاره متانلی ۸۰ درصد به ترتیب ۲/۱۷۵ و ۴/۱۶۶ میلی گرم در میلی لیتر به دست آمد. لذا این عصاره را میتوان به عنوان یک ماده ضد باکتری طبیعی و جدید در زمینه صنایع غذایی بهکار برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.