بررسی اثر دوره رسیدگی بر پروتیولیز و لیپولیز پنیر فتای فراپالایش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر دوره رسیدگی بر پروتیولیز و لیپولیز پنیر فتای فراپالایش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر دوره رسیدگی بر پروتیولیز و لیپولیز پنیر فتای فراپالایش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر دوره رسیدگی بر پروتیولیز و لیپولیز پنیر فتای فراپالایش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر دوره رسیدگی بر پروتیولیز و لیپولیز پنیر فتای فراپالایش :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

پروتیولیز و لیپولیز مهمترین رویدادهای بیوشیمیایی هستند که طی دوره رسیدگی پنیرهای مختلف در آنها اتفاق میافتند. در این پژوهش، تغییرات پروتیولیتیک و لیپولیتیک پنیر فتای فراپالایش در طول دوره رسیدگی ۶۰ روزه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصلهنشان داد که با افزایش زمان رسیدگی، میزان پروتیین تا روز ۴۰ رسیدگی بهطور معنیداری کاهش یافت و سپس تا انتهای آن بهتدریجافزایش پیدا کرد (۰۵/۰ P ،(در حالیکه میزان محصولات حاصل از پروتیولیز (SN-6.4 pH ،SN-TCA و SN-PTA (و همچنین شاخص لیپولیز (عدد ADV (در طول زمان رسیدگی بهطور معنیداری افزایش یافتند (۰۵/۰ P .(این افزایش عمدتا در نتیجه اتولیز کشت آغازگر و رهایش آنزیمهای پروتیولیتیک و لیپولیتیک موجود در آنها و همچنین اثر آنزیم رنت مصرفی در تولید پنیر میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.