بررسی اثر جایگزینی ساکارز با سوکرالوز بر برخی ویژگی های کیفی سوهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر جایگزینی ساکارز با سوکرالوز بر برخی ویژگی های کیفی سوهان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر جایگزینی ساکارز با سوکرالوز بر برخی ویژگی های کیفی سوهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر جایگزینی ساکارز با سوکرالوز بر برخی ویژگی های کیفی سوهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر جایگزینی ساکارز با سوکرالوز بر برخی ویژگی های کیفی سوهان :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

سوهان شیرینی سنتی ایرانی است که از آرد گندم، جوانه گندم، شکر، روغن، تخم مرغ، زعفران و مواد اختیاری تهیه میگردد که با برخی مغزیها آراسته شده است و میتواند به شکلهای مختلف از جمله تخت، لقمه ای و…. باشد. یکی از مهمترین و اصلیترین مواد تشکیلدهنده سوهان، شکر میباشد که تقریبا به میزان ۲۰ درصد در آن استفاده میگردد. ساکارز با وجود اینکه به عنوان شیرینکننده و بهبوددهنده برخی ویژگیهای کیفی در فرمولاسیون سوهان استفاده میگردد، میتواند سبب مشکلات مرتبط با سلامتی از قبیل فشار خون، چاقی و بیماریهای قلبی بویژه در افراد دیابتی گردد. در پژوهش حاضر، جایگزینی شکر با سوکرالوز، به عنوان شیرینکننده کم کالری موردارزیابی قرار گرفت و در فرمولاسیون سوهان حاوی سوکرالوز از پرکننده مالتودکسترین و ایزومالت استفاده گردید. نتایج نشان داد کهافزودن شیرینکننده سوکرالوز در فرمولاسیون سوهان، اثر معنیداری بر محتوای رطوبت و پایداری اکسایشی روغن موجود در سوهان ازنظر اسیدهای چرب آزاد و عدد پراکسید نداشت. شاخص رنگL* نمونههای حاوی سوکرالوز بالاتر بود که بیانگر روشنتر بودن رنگ سوهان بود. از نظر ارزیابها نیز نمونه سوهان حاوی شکر، از نظر رنگ امتیاز بالاتری نسب به نمونه حاوی سوکرالوز کسب کرد. ارزیابها از نظر طعم و مزه و همچنین عطر و بو امتیاز کمتری به نمونه حاوی سوکرالوز دادند و به عبارتی میزان پذیرش حداقلی داشت. امتیاز ارزیاب ها بیانگر کاهش تردی بافت نمونه سوهان حاوی سوکرالوز بود. بر اساس نظر ارزیابها، پذیرش کلی نمونه حاوی سوکرالوز به صورت معنی داری کمتر از نمونه شاهد بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.