بررسی اثر تفاله چغندرقند بر تولید و فعالیت آنزیم پکتیناز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تفاله چغندرقند بر تولید و فعالیت آنزیم پکتیناز دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تفاله چغندرقند بر تولید و فعالیت آنزیم پکتیناز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تفاله چغندرقند بر تولید و فعالیت آنزیم پکتیناز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تفاله چغندرقند بر تولید و فعالیت آنزیم پکتیناز :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

پکتینازها با تجزیه پکتین به مولکولهای سادهتر نظیر اسیدگالاکتورونیک، اهمیت زیادی در زیست فناوری معاصر دارند. پکتینازها بهطور گسترده توسط گیاهان و میکروارگانیسمهایی مانند باکتریها، قارچها و مخمرها تولید میشوند که کاربردفراوانی در صنایع مختلف از جمله صنایع مربوط به تهیه آب میوه، فرآوری و صمغزدایی الیاف گیاهی، استخراج روغنهای گیاهی، فرآوری چای و قهوه، کاغذسازی و نساجی، تهیه خوراک دام، تخلیص ویروسهای گیاهی و تصفیه فاضلاب دارند.بسیاری از محصولات زاید صنعت کشاورزی حاوی پکتین نظیرتفاله چغندر قند، سیب و مرکبات به عنوان منابع کربن غنی ازپکتین برای القای تولید پکتیناز توسط میکروارگانیسمهای زیادی استفاده شده است. در این بررسی از تفاله چغندر قند به عنوان منبع کربنی برای القای تولید آنزیم پکتیناز توسط قارچPiriformospora indica استفاده شد. قارچ در محیط کشت کافر با و بدون تفاله چغندر قند کشت و رشد قارچ و فعالیت آنزیم در بازه زمانی ده روزه بررسی شد. نتایج بدست آمده نشان داد که بیشینه وزن خشک توده قارچ و فعالیت آنزیم به ترتیب ۸۹/۵میلی گرم و ۴/۳۴واحد درمیلی لیتر درروز ششم از تلقیح بوده است. با توجه به تولید قابل توجه آنزیم با ارزش تجاری پکتیناز در حضور تفاله چغندر قند بعنوان منبع طبیعیارزان و مناسب توسط قارچ غیرپاتوژن پریفورموسپورا ایندیکا، مطالعات در زمینه بهینهسازی تولید در مقیاس وسیع و تخلیص آنزیم در حال انجام است و امید است که آنزیم تولیدی بتواند در آینده قسمتی از نیاز صنایع بویژه صنایع غذایی کشور به این آنزیم را برطرف سازد هم چنین نقش موثری در بازیافت ضایعات چغندر قند داشته باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.