بررسی اثر ترکیب شیر بادامزمینی با شیر سویا بر ویژگی های بافتی و حسی توفو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ترکیب شیر بادامزمینی با شیر سویا بر ویژگی های بافتی و حسی توفو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ترکیب شیر بادامزمینی با شیر سویا بر ویژگی های بافتی و حسی توفو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ترکیب شیر بادامزمینی با شیر سویا بر ویژگی های بافتی و حسی توفو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ترکیب شیر بادامزمینی با شیر سویا بر ویژگی های بافتی و حسی توفو :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

شیر بادام زمینی، عصاره آبی دانه بادام زمینی محسوب میشود که به عنوان یک منبع ارزانقیمت از پروتیین و کالری میتواند به عنوان یک جایگزین مناسب برای شیر در کشورهای در حال توسعه در نظر گرفته شود. در این پژوهش از ترکیب شیر بادام زمینی در نسبت های ۰,۲۰,%۴۰ و ۶۰ % حجمی/حجمی با شیر سویا به منظور تهیه توفو استفاده شد و ویژگی های بافتی و حسی آن ارزیابی گردید. مشاهده گردید که با افزایش محتوای شیر بادام زمینی، افزایش قابل ملاحظه ای در مقدار سفتی تمامی نمونه ها ایجاد شد و از سوی دیگر، ارزیابان % حسی تمامی ویژگیهای چشایی توفوهای حاوی شیر بادام زمینی را بر توفوی شاهد، ترجیح دادند؛ بدین ترتیب به طور کلی ترکیب ۴۰ شیر بادام زمینی و ۶۰ % شیر سویا جهت تهیه توفو با خواص تغذیه ای و حسی بهبود یافته توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.