بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی برروی ویژگیهای بافتی سوسیس گیاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی برروی ویژگیهای بافتی سوسیس گیاهی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی برروی ویژگیهای بافتی سوسیس گیاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی برروی ویژگیهای بافتی سوسیس گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی برروی ویژگیهای بافتی سوسیس گیاهی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

سوسیسها فراوردههای گوشتی خرد وریز شدهای هستند، که از گوشت قرمز، ماکیان، ماهی و یا ترکیبی از آنها به دست میآیند. درحال حاضر، فراوردههای گوشتی حرارت دیده، به ویژه انواع سوسیس و کالباس مصرف زیادی پیدا کردهاند و مورد توجه قرار گرفتهاند.گوشت بهعنوان ترکیب اصلی این فراوردهها میتواند تاثیر بارزی بر کیفیت داشته باشد. در سالهای اخیر تولید محصولات گوشتی سالم تر با ارزشتغذیهای بالاتر مورد توجه زیادی قرار گرفته است. کاربرد پروتیینهای غیرگوشتی مانند ایزوله سویا، پروتیین بافت دارگیاهی، پروتیینهای شیر، انواع مختلف فیبر مانند فیبر سویاو گندم، از مهمترین ترکیبات مورد استفاده به منظور بهبود ارزش تغذیهای فراوردههای گوشتیبوده است. این ترکیبات میتوانند جایگزین کامل یا بخشی از گوشت موجود در فرمولاسیون شوند. در سوسیسهای گیاهی که میزان گوشت آنها صفر درصد است. به دلیل عدم حضور پروتیینهای میوفیبریل ایجاد بافت مطلوب بسیار دشوار است. در کنار استفاده از هیدروکلوییدهایی نظیر کنجاک، زانتان و کاراگینان استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی میتواند به بهبود بافتاین محصولات کمک زیادی کند. در این پژوهش آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به میزان ۳/ درصد در تولید سوسیس گیاهی با فرمولاسیون مشخص مورد استفاده قرار گرفته و با نمونه کنترل مورد مقایسه قرار گرفت.نتایج بیانگر این بودندکه، این آنزیم میتواند باعث بهبود برخی از ویژگیهای بافتی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.