بررسی آلودگی باکتریایی ۱۰ نمونه قاووت محلی به باکتری باسیلوس سریوس در شهر رفسنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی باکتریایی ۱۰ نمونه قاووت محلی به باکتری باسیلوس سریوس در شهر رفسنجان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی باکتریایی ۱۰ نمونه قاووت محلی به باکتری باسیلوس سریوس در شهر رفسنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی باکتریایی ۱۰ نمونه قاووت محلی به باکتری باسیلوس سریوس در شهر رفسنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی باکتریایی ۱۰ نمونه قاووت محلی به باکتری باسیلوس سریوس در شهر رفسنجان :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

قاووت نوعی فرآورده غذایی سنتی استان کرمان می باشد و مخلوطی از چند بذر گیاهی، غلات و گیاهان دارویی است که پس از بو دادن به صورت مخلوط با شکر، آسیاب و پودر می گردند. پژوهش حاضر با هدف بررسی آلودگی باکتریایی ۱۰ نمونه قاووت محلی به باکتریباسیلوس سریوس احتمالی در شهر رفسنجان صورت گرفت. در این مطالعه توصیفی- مقطعی، تعداد ۱۰ نمونه قاووت مخلوط و قاووتخشخاشی، نمونه برداری شده از کارگاه های سنتی، مورد آزمایش قرار گرفت. مقدار ۱/۰ میلی لیتر از رقت ۱/۰ یا ۰۱/۰ نمونه، روی پلیت حاوی محیط کشت MYP آگار حاوی محلول پلی میکسین B و امولسیون تخم مرغ، کشت داده شده و به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در ۳۰درجه سانتی گراد، گرم خانه گذاری شد. سپس آزمون تشخیصی برای شناسایی باکتری انجام گردید. یافته ها نشان داد که از بین ۱۰نمونه قاووت، ۳ نمونه آلودگی به باسیلوس سریوس را نشان دادند که میزان آلودگی در یک مورد بیشتر از حد مجاز طبق استاندارد ملی شماره ۶۰۰۶ بود و این سه مورد آلوده، از نمونه های قاووت مخلوط بود و آلودگی در قاووت خشخاش مشاهده نگردید. بنابراین ۹۰ %نمونه قاووت در این پژوهش بعنوان محصول قابل مصرف برای انسان بیان می شود. یافته های این پژوهش نشان دهنده آلودگی بالقوه قاووت به باکتری مذکور می باشد و با توجه به خطرات ناشی از بیماری زایی این باکتری، لزوم کنترل و نظارت بر واحدهای تولیدی و رعایت اصول بهداشتی را نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.