اینتراستریفیکاسیون روغن گیاهی پالم با استفاده از آنزیم در تولید چربی بدون ترانس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اینتراستریفیکاسیون روغن گیاهی پالم با استفاده از آنزیم در تولید چربی بدون ترانس دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اینتراستریفیکاسیون روغن گیاهی پالم با استفاده از آنزیم در تولید چربی بدون ترانس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اینتراستریفیکاسیون روغن گیاهی پالم با استفاده از آنزیم در تولید چربی بدون ترانس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اینتراستریفیکاسیون روغن گیاهی پالم با استفاده از آنزیم در تولید چربی بدون ترانس :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

اینتراستریفیکاسیون یا همان استرکردن داخلی مخلوط های تری گلیسیرید، راهی است برای صنعت روغن که بتواند چربیهای دلخواه را با نقطه ذوب مناسب، برای کاربرد های مختلف غذایی تولید کند. استر کردن داخلی معمولا با مخلوط کردن چربی هایی با درجه اشباع بالامثل روغن پالم و روغن های گیاهی هیدروژنه همراه با روغن های مایع خوراکی انجام می شود تا چربی با خواص و ویژگیهای متوسطیبدست آید یافته های اخیر جدید در علم تغذیه وزیست شناسی دانشمندان را بر آن داشته است تا بدنبال روش های تغییر شکل واصلاح بیوشیمایی روغن ها وچربیها باشند تا ارزش بیولوژیکی روغن ها وچربیها را افزایش دهند. چربی ترانس نوعی چربی ناسالم است کهضروهای زیادی برای بدن دارد و بیشتردر اثر هیدورژناسیون روغنهای مایع در تبدیل به روغن های جامد تولید می شود. در این بررسیاینتر استریفکاسیون روغن گیاهی پالم با استفاده از آنزیم استراز لیپاز در تولید چربی شبیه کره کاکایو بدون ترانس مورد مطالعه قرار می گیرد. دو عامل موثر در راندمان تولید با عنوان درجه استریفکاسیون که شامل دما و زمان می باشد با استفاده از مقالات وتحقیقات دانشمندان دیگر ، بررسی و مقادیر مناسب آنها با درجه استریفکاسیون بالا ارایه می شود. نتایج تحقیقات ومطالعه مقالات، نشان می دهدکه در استریفکاسیون داخلی روغن گیاهی پالم با استفاده از آنزیم استراز لیپاز در تولید چربی شبیه کره کاکایو بدون ترانس، دمای متوسط مناسبo C 21 وزمان مناسب ۴,۵ روز با درجه استریفکاسیون ۸۷,۵ درصد بهترین مقادیر یوده واین چربی تولید شده در کاربردهای مختلف از جمله در پنیر سازی استفاده می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.