استفاده از تکنیک مایکروویو متناوب – کنوکسیون اجباری هوای داغ در خشک کردن سیب و بررسی چروکیدگی و عوامل موثر بر آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از تکنیک مایکروویو متناوب – کنوکسیون اجباری هوای داغ در خشک کردن سیب و بررسی چروکیدگی و عوامل موثر بر آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از تکنیک مایکروویو متناوب – کنوکسیون اجباری هوای داغ در خشک کردن سیب و بررسی چروکیدگی و عوامل موثر بر آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از تکنیک مایکروویو متناوب – کنوکسیون اجباری هوای داغ در خشک کردن سیب و بررسی چروکیدگی و عوامل موثر بر آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از تکنیک مایکروویو متناوب – کنوکسیون اجباری هوای داغ در خشک کردن سیب و بررسی چروکیدگی و عوامل موثر بر آن :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

فرایند خشککردن، یکی از روشهای نگهداری طولانی مدت موادغذایی است. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت میگیرد. هدف از این پژوهش، بررسی تاثیر فرایند خشککردن قطعات سیب پیشتیمارشده با محلول اسمزی ساکارز در ۴ سطح غلظت۱۰و۳۰و۵۰ و ۷۰ درصد (وزنی – وزنی) با استفاده از تکنیک مایکروویو متناوب در توان ۹۰۰ وات و در ۲ نسبت پالسی ۲ و ۴ همراه باروش خشککردن کنوکسیون اجباری هوای داغ روی چروکیدگی بود. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت محلول اسمزی از ۱۰ تا ۷۰ درصد و همچنین، با افزایش نسبت پالسی از ۲ به ۴، میزان چروکیدگی نمونهها کاهش پیدا کرده و محصولی با کیفیت بالا از نقطهنظر چروکیدگی تولید شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.