استخراج اسانس زیره سیاه به روش افت فشار کنترل شده سریع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استخراج اسانس زیره سیاه به روش افت فشار کنترل شده سریع دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استخراج اسانس زیره سیاه به روش افت فشار کنترل شده سریع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج اسانس زیره سیاه به روش افت فشار کنترل شده سریع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استخراج اسانس زیره سیاه به روش افت فشار کنترل شده سریع :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

استخراج اسانس و ترکیبات طبیعی از گیاهان از جمله زمینههای مورد توجه در صنعت غذا محسوب میشود. از جمله روشهای نوین، استخراج با روش افت فشار کنترل شده سریع است که برای اولین بار در ایران به کاربرده میشود. استخراجبذر زیره سیاه به این روش به انجام رسید و بهینه سازی شرایط فرآیند با روش آماری سطح پاسخ RSM صورت گرفت. عاملهای موثر بر فرآیند شامل زمان گرمادهی (۲۰s -60 ،( فشار(bar 1 -5/3 ،(اندازه ذرات(mm 3/0 -18/1 (و تعداد سیکل (۱ -۱۲ (در نظر گرفته شدند. شرایط بهینه زمان ۲۰s ،فشارbar 5/3 ، اندازه ذرات mm 4/0 و تعداد سیکل ۹ به دست آمد. نتایج آنالیز اسانس با کروماتوگرافی گازی(GC (در شرایط بهینه نشان داد که بازده استخراج کلی نسبت به تقطیر آبی ۵۰% افزایش دارد و مقدار ترکیب اصلی زیره سیاه یعنی کومین آلدیید، نسبت به تقطیر آبی بیشتر بوده که نشان از کیفیت بهتر اسانس بدست آمده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.